26 / 04 / 2024

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.



Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek.


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Setur Marinaları, Gökova Ören Marina'yı bünyesine kattı. Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük marinacılık şirketi olan Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.


Açıklamada yer alan bilgilere göre, firma, yapım çalışmaları bir süredir devam eden Setur Gökova Ören Marina'yı 1 Ekim tarihinde işletmeye başlıyor. Charter hizmeti alanlar ve sunanlar için de üs görevi görecek olan Setur Gökova Ören Marina'nın Müdürlüğünü ise Can Polat yürütecek.


Verilen bilgiye göre, Setur Gökova Ören Marina misafirlerine yıllık sözleşmelerde yüzde 15 indirim ile 4 ay ücretsiz ilave süre, günlük sözleşmelerde yüzde 50 indirim ve katamaranlara özel yıllık bağlama promosyonları sunuyor. 8 aylık sözleşmelere kışlama döneminde ise (1 Ekim – 31 Mayıs) yüzde 50 indirim verilecek.


İki ayrı bölüme sahip olan Marina'nın batıda yer alan Ören Plajı'na bakan ve daha küçük kapasiteli bölümüne charter tekneleri alınacak. Doğuya bakan bölüm ise özel teknelere hitap edecek. 420 teknelik deniz kapasitesine sahip Setur Gökova Ören Marina, çekek yerinde 150 tekneye kara hizmeti verebilecek. 40 metreye kadar tekneleri ağırlayabilen marinanın lift kapasitesi 100 ton olacak.


Ören Marina'da bulunacak evsel arıtma sistemiyle yüzde 100 arıtma yapılabilecek. Marinanın içinde sanitari üniteleri, engelli tuvaleti ve duşu, bulaşık ve çamaşır yıkama bölümleri, golf arabalarıyla sürekli servis hizmeti, çekek alanında teknik servis atölyeleri, akaryakıt rıhtımının yanı sıra sosyal tesisler, market, cafe, bar, restoran ve mağazalar yer alacak. Şehir merkezine 1 kilometre uzaklıkta olan Setur Gökova Ören Marina, Bodrum - Milas Havaalanına ise 59 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



AA


Geri Dön