26 / 04 / 2024

istanbuldaki yeni vakıf üniversiteleri

istanbuldaki yeni vakıf üniversiteleri

Kadıköy Hayvan Barınağı'nın ve yanındaki arazisinin cep otogarı olacağı konuşulmuştu. Ataşehir Cep Otogarı projesi şimdilik askıya alındı, cep otogarının kurulacağı araziye ise yeni bir vakıf üniversitesi inşa ediliyor...

Vakıf GYO VSancaktepe için imzalar atıldı! Yeni proje!

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi için sözleşme imzalandı. İşte Vakıf GYO VSancaktepe projesi ile ilgili detaylar... 

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor! Yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor. Peki VSancaktepe Merkez projesinde hangi konut tipleri yer alacak? İşte detaylar...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Vakıf Üniversite ücretleri cep yakıyor! Yüzde 100’e yakın zam yolda

Vakıf üniversiteleri öğrenim ücretlerine ortalama yüzde 70 ile yüzde 100 arasında zam yaptı. Bu kapsamda yeni dönem ödemeleri MYO'nda 47 bin liradan başlarken, lisanslarda 400 bin lirayı buluyor.

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 323 yeni konut yer alacak...

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor. İşte merakla beklenen İki Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

Emekli promosyonlarına Vakıf, Ziraat ve Halkbank'a fark attıktan sonra İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu.

Vakıf GYO Medyan 35 ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirdiği Tablo Adalar projesini satışa çıkaran Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi için düğmeye bastı.

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

istanbuldaki yeni vakıf üniversiteleri Haberi

istanbuldaki yeni vakıf üniversiteleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, cep otogarı projesinin ilk ayağı olan Alibeyköy Cep Otogarı'nı vatandaşların hizmetine sunmuştu. İSPARK yeni cep otogarı için Ataşehir'i seçmişti. Kadıköy Belediyesi’nce yaptırılan Kadıköy Hayvan Barınağı'nın ve yanındaki arazisinin cep otogarı olacağı konuşulmuştu. 


Son gelişmelere göre Ataşehir Cep Otogarı projesi şimdilik askıya alınmış durumda, cep otogarı projesinin yapılacağı yere ise yeni bir vakıf üniversitesi kuruluyor. Zemin etüt çalışmalarının devam ettiği arazide şu an hangi üniversitenin kurulacağı ile ilgili bir bilgi verilmiyor.  Yeni yapılan planlamaya göre arazinin bir kısmının Finans Merkezi'ne eklenmesi planlanıyor. 


Kadıköy Hayvan Barınağı ne olacak?

1998′den beri Kadıköy Hayvan Barınağı’nın yer aldığı alanın vakıf üniversitesi olması nedeniyle Kadıköy Hayvan Barınağı başka bir yere taşınacak.  



Ceren...