27 / 04 / 2024

İstanbulun Atıklarını Değerlendiren Müdürlük

İstanbulun Atıklarını Değerlendiren Müdürlük

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Müdürü Türker Eroğlu, Şubat 2012’de geldiği bu görevden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü’ydü. Peki Türker Eroğlu kimdir? İşte cevabı…

Son dakika! Faiz kararını değerlendiren İslam Memiş gram altının 2 bin TL olacağı tarihi de açıklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) aldığı faiz kararını değerlendiren İslam Memiş, gram altının 2 bin TL olacağı tarihi de açıklandı. İşte detaylar...

Memur ve emekli maaşları arasındaki makas açıldı! Emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

Memur maaşlarına yapılan seyyanen zam, memur emeklisi maaşlarına yansımayacak. Peki emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı!

Norveçli enerji devi Equinor şirketi Rusya’dan tamamen çekilme kararı aldı. Bu kara söz konusu şirkete pahalıya mal oldu. Uzun süreli görüşmelerin ardından Equinor ülkedeki tüm mal varlıklarından vazgeçti. Rus enerji devi Rosneft 1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milyarderlerin varlıklarını yöneten aile ofisleri mercek altına alındı!

Toplam 6 trilyon dolar değerinde servet yöneten “aile ofisleri”, ABD’li Archegos’un iflasının ardından otoritelerin radarına girdi. Aralarında SEC ve ABD Vadeli İşlemler Komisyonu gibi otoriteler ABD’de varlıklı birey ve ailelerin kişisel varlıklarını yöneten aile ofisleri mercek altında...

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Livio Manzini, Atilla Uncu, Gökhan Demir ve Bekir Öktenoğlu ortaklığında kuruldu.

Faruk Akbal: 2021’de yabancıya satışta 50 bin bandını geçeceğiz!

Konut satışlarını değerlendiren GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, "Bu yıl 50 bin adet bandını geçerek 7.5-8 milyar dolarlık bir döviz girdisini sağlamayı hedefliyoruz” dedi

AFAD'dan İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) Ege Denizi İzmir Seferihisar açıklarındaki 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu yayımlandı. 

Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyonlarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de!

Vakıf Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları ile Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılması Hakkında Usul Ve Esaslar"a ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Küresel İslami finans varlıklarının değeri 3 trilyon doları aşabilir!

Eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Banka Meclisi Üyesi Prof. Dr. Şensoy, "Küresel toplam İslami finansal varlıkların 3 trilyon 400 milyar dolara ulaşması bekleniyor." dedi.

Erden Timur: Avrupa pazarında konut fiyatlarını değiştireceğiz!

Türkiye’de tasarladıkları modüler evleri yurt dışına götüeceklerini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Avrupa’da en yüksek maliyet kalemi olan işçilik giderlerini azaltarak, konut fiyatlarını değiştireceğiz" diye konuştu...

Kültür varlıklarını koruma yüksek kurulu ilke kararı!

Kültür varlıklarını koruma yüksek kurulu ilke kararı 21 Ağustos 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbulun Atıklarını Değerlendiren Müdürlük Haberi

İstanbulun Atıklarını Değerlendiren Müdürlük

Türker Eroğlu kimdir?


Türker Eroğlu, 23 Haziran 1976 yılında Afyon Şuhut'da doğdu . 1993 yılında Afyon Lisesi'nde,1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.


1994 yılında başladığı iş hayatında sırasıyla perakende sektöründe satınalma ve pazarlama departmanlarında görev aldı. Özel sektörde çevre mühendisi olarak görev yaptı. 2000-2001 yıllarında 28. Mekanize Piyade Tümeni İstihkam Şube Müdürlüğü’nde yedek subay olarak birçok altyapı ve üstyapı tesisinin yapım, bakım ve onarımında görev aldı. Daha sonra perakende sektöründe yöneticilik yaptı. 


Bimtaş A.Ş.'de kontrol mühendisi olarak görev aldı. 60 daireli Konut Yapı Kooperatifi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Koordinatör olarak 5 . Dünya Su Forumu'nda görev aldı. İski Genel Müdürlüğü’nde İçme Suyu Arıtma Tesisi, Atik su arıtma Tesisi ve Su Kanalizasyon Altyapı Tesisleri İnşaatında Mühendis olarak görev yaptı.

İstanbul...