29 / 03 / 2024

istanbulun elektrik tesisatı ne zaman yapıldı

istanbulun elektrik tesisatı ne zaman yapıldı

1934 yılının sonunda İstanbul'un tüm semtleri elektriğe kavuşacakmış. Elektrik Şirketi ile yapılan anlaşmada şirkete beş yıl müddet verilmiş. Şirket bu beş senenin sonunda İstanbul'da aydınlatılmamış semt bırakmayacakmış.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31343 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dait Tebliğ bugünkü 31066 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Şartnamelerine Dair Tebliğ'de değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bugünkü 30706 sayılı Resmi Gazete'de Yapı İşleri İnşaat, Makine Ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: Yfk-2007/1)’De Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ yayımladı.

istanbulun elektrik tesisatı ne zaman yapıldı Haberi

istanbulun elektrik tesisatı ne zaman yapıldı

Elektrik


Bu senenin sonunda elektirksiz semt kalmayacak


Elektrik şirketinin Anadolu Yakası'nda yapacağı elektrik tesisatı için, mukavelename mucibince beş senelik bir müddet verilmişti. Şirket tesisatı bundan daha evvel, üç senede ikmal etmeyi düşünmüştü.

Haber aldığımıza göre, mühim bir mani çıkmadığı takdirde elektrik şirketi 1934 senesi sonuna kadar mukavelename mucibince beş sene içinde ikmal etmesi lazım gelen bütün tesisatı tamamlayacaktır. Bu takdirde istanbul'da elektiriksiz hiç bir semt bulunmayacaktır.



Akşam Gazetesi  6 Kanunusani (Ocak) 1934



Abdullah Kutalmış...