19 / 04 / 2024

İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi

İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” araştırmasında 151’inci sırada yer alan Kuzu Grup, Forbes Türkiye’nin “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi” araştırmasında da 1’inci seçildi

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

Sinpaş Finans Şehir: İstanbul'un getiri potansiyeli yüksek projesi!

Forbes dergisi İstanbul'da satışı devam eden konut projelerini incelediği bağımsız araştırmasında; 50 markalı konut projesi içerisinde yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak Sinpaş Finans Şehir’i seçti...

İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek 50 markalı konut projesi!

FORBES Türkiye’nin geçen ay yayımladığı “Emlak Raporu”, İstanbul’da konut fiyatlarının artık homojen bir şekilde hareket etmediğini gösterdi. İşte İstanbul’un 26 ilçesine dağılan getiri potansiyeli en yüksek 50 markalı konut projesi... 

Kanal İstanbul güzergahı prim potansiyeli taşıyor mu?

Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergahı geçtiğimiz Ocak ayında açıklandı. Peki Kanal güzergahı yeni yatırım için prim potansiyeli taşıyor mu?

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak belirtilen Moment İstanbul 731 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Moment İstanbul Kartal fiyat listesi...

İşte İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesi!

Bu yıl İstanbul’da satışı devam eden markalı konut projesi sayısı bin 500’e yaklaştı. Bu durum yatırımcılar için karar vermeyi zorlaştırıyor. Kentin getiri potansiyeli en yüksek 50 projesini belirledik.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

Karat 34 Evleri Haziran 2018'de teslim!

Forbes Türkiye’nin 2016 listesinde “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek Projeleri” arasında yer alan Karat 34 Evleri'nde teslimlerin 2018 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor..

Getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesi!

İstanbul'da satışta olan markalı konut projesi sayısının bini aşması bir yandan yatırımcılara ciddi bir hareket alanı sağlarken diğer yandan doğru proje seçimini oldukça zorlaştırıyor. İşte getiri potansiyeli en yüksek 50 proje...

İstanbul'un hızlı değişiminde inşaatın katkısı büyük!

Türkiye’de ilk defa düzenlenen Marka Şehirler Zirvesi, inşaat şirketlerinin ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Zirvede İstanbul’un dünya kentleri arasındaki yükselişi ve Türkiye’nin marka potansiyeli yüksek şehirleri konuşuldu.

Moment İstanbul'un yüzde 25 kar garantili kampanyasında son gün!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra şehrin kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Moment İstanbul'da kar garantili kampanyada son gün 30 Kasım!

Ac Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul'da kampanya 30 Kasım'a kadar sürüyor.

Moment İstanbul'da yüzde 25 prim garantisi!

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul projesinde yüzde 25 prim garantisi fırsatı sunuyor. İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek konut projelerinden biri olarak gösterilen Moment İstanbul’daki fırsat, 30 Kasım’a kadar geçerli olacak.

İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi Haberi

İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Listeye İran, Cezayir ve İstanbul Ataköy’de yükselen Sea Pearl projelerimiz ile girme başarısı gösterdik. Hedefimiz, 10 yıl içinde dünya genelinde iş yapan en büyük inşaat şirketleri sıralamasında ilk 20 arasına girmek. Ortadoğu bölgesinde yeni proje fırsatlarını değerlendirmek üzere çalışmalarımız sürüyor. Yurt dışında üstlendiğimiz projelerle ülkemize döviz kazandırmaya devam ederken, yurtiçindeki projelerimizle de özellikle istihdama önemli katkı sağlıyoruz” dedi. 


CITYSCAPE DUBAİ’YE HAZIRIZ

Son yıllarda, Türk inşaat şirketlerinin, yabancı alıcılarla buluşmak için yurtdışı tanıtıma önem verdiğini hatırlatan Özen Kuzu, “Yabancılar Türkiye’den yoğun şekilde konut başta olmak üzere gayrimenkul alıyor. Ayrıca son dönemde kurumsal yabancı sermayenin de Türk inşaat şirketlerinin projeleriyle ‘yatırım ortaklığı’ çerçevesinde çok ilgilendiğini görüyoruz. Biz, Kuzu Grup olarak, MIPIM Cannes’da olduğu gibi Cityscape Dubai’de...