25 / 04 / 2024

İstanbulun trafik problemi

İstanbulun trafik problemi

Yıllar öncesinde, yıllar öncesinin sorunlarını belki çözerdi... Şimdi etkisi dahi olmaz!..TEM ve E-5 yollarında “ Levent-Bahçeşehir “ hattını 1998 yılından 2011 yılına kadar sürekli kullanan biri olarak ilk isyanımı 2007 yılında dile getirmişim.

1963 yılında yeni trafik düzeni olumlu karşılanmış!

1963 yılında İstanbul'da yeni bir trafik düzeni uygulanacakmış. Yeni trafik düzeni Beyoğlu, Beşiktaş ve Eminönü Meydanı'nda uygulanacakmış. Trafik istikametleriyle, birçok hususların şehirde ferahlık yaratacağı umulmuş.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssts Trafik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Alptuğ Giray Erdağı, İsmet Gökşad Erdağı, Mehmet Ali Silgu ve Sercan Akti tarafından kuruldu.

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu trafik kaza geçirdi!

Eski Çorum Milletvekili Mimar Arslan Adnan Türkoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alındı.

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı!

Sahibinden 52,1 milyon kullanıcı ile trafik rekoru kırdı. Emlak kategorisinde ilgi yüzde 70, Daire alt kategorisinde ise yüzde 72 oranında arttı. 

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Escalado Gayrimenkul Yatırım Ve Trafik Limited Şirketi kuruldu!

Escalado Gayrimenkul Yatırım Ve Trafik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Avşar tarafından kuruldu.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi var!

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, "Yapıların yüzde 40'tan fazlasında imara aykırılık var, imarsız. Bunları çözmek için İmar Barışı yaptık. İkinci adımda da buradaki değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceğiz" dedi...

Binali Yıldırım: İstanbul'da trafik sorununu çözerim!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Sorunları torunlara bırakacak değiliz. Sorunları çözeceğiz. Ulaşım ve trafik benim işim. Türkiye'de çözdüm, İstanbul'da da hayli hayli çözerim" dedi...

Tunç Soyer, İzmir trafik sorununu nasıl çözeceğini açıkladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Soyer, "Trafik aslında planlama meselesi. Mesele sadece alt geçit, üst geçit meselesi de değil. Akıllı şehir dediğimiz kent modeliyle, teknolojiyi kentin yönetiminde, ulaşımında kullanmaya başladıkça inanılmaz çözümler üretmeniz mümkün." dedi...

İstanbul'un trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Ben İstanbul'un trafik sorununu çözerim diyebilir misiniz?" sorusuna, "Evet çözerim. Yani mütevazı olmaya gerek yok ben bu işi yaparım. Trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor" dedi...

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Otopark Yönetmeliği ile trafik problemi çözülecek!

Otopark Yönetmeliği'ne ilişkin görüşlerini paylaşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yönetmelik ile şehir merkezlerindeki otopark problemi aşılabilecek" dedi.

İstanbulun trafik problemi Haberi

İstanbulun trafik problemi

26.EKİM.2007’ de Emlak kulisindeki köşemden isyanımı dile getirirken “  İstanbul trafiği artık ruh ve beden sağlığını fazlası ile etkilemeye başladı. Trafik artık içinden çıkılamayacak karmaşa, keşmekeş içinde... Bu yazımı akşam 18:00'den sonra Bahçeşehir'den Levent'e 3 saatte eriştikten sonra ve sabah trafiğini yaşadıktan sonra kaleme aldım. “  diye belirtmişim.

2007 yılından 2015 yılına geçen süre içinde ben çareyi 2011 yılında ev ile işi ayni bölgeye taşımakta buldum. 

Bu süre içinde TEM bağlantılı ve TEM çevresinde gelişen konut projeleri sayısı ve haçmi  5 kat arttı. Bu artışa paralel Trafiğe çıkan araç sayısı  2007 yılında İstanbul’da yaklaşık 2.500.000 iken 4.000.000 seviyelerini zorlamaya başladı. Şehirler arası yolcu ve nakliye, Uluslararası transit geçişlerdeki değişim işin artısı.

8 yılda; benim evimi Bahçeşehir’ e taşımam dışında ne değişti?... Gişeler’deki...