19 / 04 / 2024

isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu

isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu

Yıllardır Türkleri Amerika’da ev sahibi yaptığını belirten isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, sitenin tecrübesiyle ABD’de güvenli ve kârlı bir yatırım fırsatı sunduğunu vurguladı.

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

Gayrimenkul devinin kurucusu Vergrande'nin kurucusu milyarder Hui Ka Yan son dakika gelen habere göre polis gözetimine alındı. Milyarder işadamı bulunduğu lokasyonunu terk edemeyecek. İşte detaylar...

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Google'ın kurucusu Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye!

Dünyanın  en zenginlerinden biri olan ve Google'ın kurucusu Larry Page çok önemli tavsiyelerde bulundu. İşte girişimcilerin ilham kaynağı Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye...

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Kanada'da kripto para borsasının kurucusu öldü: 76 bin yatırımcı ortada kaldı!

Kanada'nın kripto para borsası QuadrigaCX'in kurucusu Gerald Cotten'ın ani bir şekilde vefat etti. Müşterileri öldüğüne inanmadıkları Cotten'ın mezarından çıkarılmasını istedi. Soruşturmaya FBI da katıldı.

isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu Haberi

isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu

İsteamerika portföyünde bulunan evleriyle yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor. Portal, her geçen gün büyüyen sektörde özellikle ABD’nin cazibe merkezi haline gelen Florida’da sunduğu evleriyle dikkat çekiyor.  

Yurtoğlu, “Müşterilerimiz bizi seçtikleri anda profesyonel sigortalı yönetim firmaları tarafından kontrol edilen, kira getirili daireleri seçebiliyor. Evlerin tüm satış işlemleri Amerikan Büyükelçiliği veya konsolosluklarında noter huzurunda resmi bir ortamda gerçekleşiyor. Masraf ve komisyon ödenmeden satış yapılıyor ve işlemin yapıldığı gün itibariyle kira getirisi başlıyor” dedi.

Siteye yoğun bir ilginin olduğunu söyleyen isteamerika kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, şu an için web sayfasına aylık olarak yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Yurtoğlu sözlerini söyle sürdürdü: “Bu ziyaretlerin satışa dönmesi, alıcının karar vermesi uzun zaman alabiliyor ama karar verildikten sonra satış işleminin yapılması sadece yarım saat alıyor....