27 / 04 / 2024

İSTON

İSTON

Türkiye' de çimento sektörünün büyük oyuncularından Çimsa ' nın Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu İston'a teklif götürdü. Metrobüs freni yolu bozup hız kesiyor bırakın beton döşeyelim...

İstanbul'da Pazartesi'den itibaren yol çalışmalarına ara veriliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 16 Eylül Pazartesi açılacak okullar öncesinde trafiği rahatlatmak için yol bakım onarım çalışmalarına bir süre ara vereceklerini ifade etti...

İSTON'dan Büyükçekmece Belediyesi'ne 66 milyon TL'lik icra!

İSTON Büyükçekmece Belediyesi'ne borçları nedeniyle 66 milyon liralık icra uyguladı

Ston Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ston Yapı Anonim Şirketi Bahçelievler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fahti Atabey ve Lezgin Atabey ortaklığında kuruldu.

Resmen açıklandı! O proje kapsamında hane başı 4500 TL verilecek! Hemen bakın!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar tarafından uzun süredir yapılan uyarılar sonunda dikkate alındı. 2019’da hayata geçirilen bina tespit çalışmaları hakkında önemli açıklamalar yapan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe, İSTON’un Yapı Laboratuvarı’nda düzenl

İstanbul'da iş arayanlar dikkat! İston işçi alacak

İstanbul'da arayanlar için İŞKUR'dan haber var... İŞKUR'un yayımladığı ilana göre İstanbul İston, istihdam etmek üzere şoför olarak 1 işçi alacak. İlanda son başvuru tarihinin 22 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Türkiye’nin ilk 3D binasının inşaatı başladı!

İBB iştirak şirketi İSTON, Türkiye'nin ilk 3D binasının inşaatına başladı. Binanın inşaatı tamamen yerli malzemelerle yapılacak. 

İBB'nin 3 boyutlu yazıcıyla inşa ettiği evlere yoğun ilgi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTON, 3D yazıcı kullanarak üç oda bir salondan meydana gelen konut inşa etti.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

İston Hadımköy arsasının parselasyon planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İston Hadımköy'ün yer aldığı arsanın parselasyon planı askıya çıkarıldı..

İston İstanbul Beton yapım ihalesi sonuçlandı!

İSTON İstanbul Beton Elemanl.ve Hazır Bet On Fab.San.ve Tic. AŞ 2015/ 61316 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

İston Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

İston Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Levent Tonguç Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Piyango Sokak Öğer İş Merkezi 'nde kuruldu.

2006 yılında İBB gökdelen arsası satacak!

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi, Gaziosmanpaşa Küçükköy'de İSTON ve KİPTAŞ'ın kullandığı 5 parselden oluşan 75 bin metrekarelik gökdelen arsasını 100 milyon lira tahmini bedel üzerinden satışa çıkaracakmış

Kentsel dönüşüm atıkları geri dönüşüyor!

İstanbul'da yürütülen kentsel dönüşüm sırasın da ortaya çıkan molozlar, geri dönüşüme tabi tutularak yeniden kullanıma kazandırılıyor. İSTON A.Ş. beton atıklarından altyapı malzemeleri üretmeye başladı.

Kentsel dönüşüm parke, kaldırım taşı, hazır beton kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediye şirketleri İSTON ve İSTAÇ AŞ'nin yürüttükleri çalışma ile kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların molozlarından parke, kaldırım taşı, hazır beton üretiliyor.

Kentsel dönüşümden geri dönüşüme!

İstanbul Büyükşehir Belediye şirketleri İSTON ve İSTAÇ AŞ'nin yürüttükleri çalışma ile kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların molozlarından parke, kaldırım taşı, hazır beton üretiliyor

İSTON Haberi

İSTON


Metrobüs freni yolu bozup hız kesiyor bırakın beton döşeyelim Türkiye'de çimento sektörünün büyük oyuncularından Çimsa'nın Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu ile 2010 yılından beri çeşitli toplantılarda bir araya geliyoruz ve hep aynı şeyi konuşuyoruz. 


Geçtiğimiz hafta 2013 yılı değerlendirmesi için bir araya geldiğimizde de sorunlar değişmemiş, ancak şirket bu kez çözüm için daha somut iki adım atmış. 


Ekonomik büyüme, büyük altyapı ve üstyapı projeleri ve kentsel dönüşüm projeleri Türkiye'de çimento tüketimini artırıyor. Ancak bu büyümeye rağmen, sektörde 15 milyon ton arz fazlası var. Bunu ihracatla dengelemeye çalışan sektörün son yıllardaki yeni sorunu ise Irak ve Suriye pazarının kapanması. Batı'da, Yunanistan ve İspanya'nın etkisiyle rekabet edemeyen çimentocular, kapanan pazarlardan sonra bu kez Kuzey Afrika'ya yönelmişler. 


Çimsa, Mersin, Kayseri, Eskişehir, Niğde ve Ankara 'daki 5...