26 / 04 / 2024

ısvea CERA

ısvea CERA

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

UNICERA 2017 Fuarı'na 73 bin 281 ziyaretçi katıldı!

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı gerçekleşti. 73 bin 281 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarda, Türk seramik sektörü memnuniyet yarattı.

Bİ­EN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA’da görücüye çıkardı.

Isvea, Unicera'da yeni mutfak konseptini görücüye çıkardı!

ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çenesiz: "Türkiye'de yaşanan olumsuzluklara ve hain darbe girişimine rağmen sektör 2016 yılını olağan seyrinden aşağı düşmeden bitirdi" dedi.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

UNICERA Fuarı yarın başlıyor!

Türk seramik sektörünün gelişiminde önemli rol oynayan UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

UNICERA İstanbul Fuarı 8-12 Mart'ta!

UNICERA İstanbul, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. Fuar, binin üzerinde markanın katılımı ve 100 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilecek.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

ısvea CERA Haberi

ısvea CERA

53 yıllık köklü geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin İtalyan lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor. 


Yapı sektörünün ihracat gücüne ivme kazandıracak bu önemli işbirlikteliği, ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, CERA Genel Müdürü Atul Sanghvi ve ISVEA CDO'su (Chief Design Officer) Ettore Giordano’nun ev sahipliğinde yapılan imza töreni ile gerçekleşti.

İki büyük markanın gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde; ISVEA, İtalyan tasarım kültürü ve anlayışıyla hayata geçirdiği tüm tasarımlarını CERA’nın güçlü dağıtım ve pazarlama ağıyla birlikte Hintli tüketicilerle buluşturacak.


Hindistan pazarında iddialıyız.Sahip olduğu üretim gücüyle birlikte sektörde damga vuran tasarımlara imza atan İtalyan ISVEA, Hindistan’ın...