29 / 03 / 2024

ISVEA hedefleri

ISVEA hedefleri

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. ISVEA, Hindistan’da 20 mağaza açacak.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

İsvea Lunna ile yaratıcılıkta yeni ufuk!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından sıkça söz ettiren İtalyan markası ISVEA, yaratıcılıkta sınırları zorlayan serisi “Lunna” ile banyolardaki tasarım anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

İtalyan İSVEA, CERA seramik ile anlaşma imzaladı!

İtalyan ISVEA, Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile gerçekleştirdiği stratejik işbirlikteliğiyle imzaladı tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa sunuyor.

Emlak Konut GYO 2015 hedefleri neler?

2014 yıl sonu aktif toplamı yaklaşık 15 milyar lira düzeyinde olan Emlak Konut GYO, 2015 yılının ilk çeyreğinde 2 bin 100 adet konut satışı yaparak 1.3 milyar liralık ciro elde etti.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın hedefleri neler?

Başbakanlığa bağlı olarak kurulan ve ürettiği sosyal konutlarla zirveye çıkan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), başlattığı konut üretimi seferberliğinin meyvelerini bir bir veriyor.

Swissotel 100 milyon Euro’ya yenileniyor!

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro’luk harcamayla yenileniyor. Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilendi. İşte otelin hedefleri...

Samsun Canik'te en büyük kentsel dönüşümlerden biri gerçekleşti!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede 11 yılda yaptıkları fiziki ve manevi yatırımlarla Canik'i 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için model ilçe haline getirdiklerini söyledi.

Samsun Canik kentsel dönüşümde 2023 için model ilçe oldu!

Canik Belediye Başkanı Genç, ilçede 11 yılda yaptıkları fiziki ve manevi yatırımlarla ilçeyi 2023,2053 ve 2071 hedefleri için 'model ilçe" haline getirdiklerini söyledi.

ISVEA hedefleri Haberi

ISVEA hedefleri

İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA, Türkiye’nin üretim gücünü arkasına alarak global pazarda hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, Hindistan'ın en büyük üreticilerinden CERA ile stratejik işbirliği anlaşması imzalayan ISVEA, kısa sürede elde ettiği başarılar üzerine stratejik işbirliğini "Münhasır Distribütörlük" seviyesine taşıdı. Yeni anlaşma çerçevesinde yıl sonuna kadar Hindistan’da 20 mağaza açılacak.


53 yıllık köklü bir geçmişe sahip İtalyan ISVEA ve Hindistan’ın en büyük seramik üreticilerinden CERA, 2015 yılı son çeyreğinde İstanbul’da stratejik işbirliği anlaşmasına imza atmışlardı. Bu anlaşma çerçevesinde Hindistan pazarında özellikle üst segmentteki açığı ISVEA markasının yenilikçi ve İtalyan tasarımı geniş ürün portföyü ile kapatmayı hedefleyen CERA, pazarda kısa sürede büyük bir ilgi ve talep gördü. Kısa zamanda elde edilen bu başarı üzerine,...