25 / 04 / 2024

İsviçreli Viatrans Quasar

İsviçreli Viatrans Quasar

İnşaat sektöründeki büyümeyi görüp, dünyanın en büyük yatırım fonlarından biri olan ve İsviçreli Viatrans' ı Türkiye' ye getiren Haydar Özkan, geliştirdiği Quasar markasını dünyaya açacak...

Dünyaca ünlü bankadan müşterilerine uyarı: ‘Seçim öncesi TL pozisyonlarını kapatın’

Türkiye'de 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kala, İsviçreli Swisquote Bankası risklerini azaltmaları için müşterilerine seçin öncesi Türk Lirası pozisyonlarını kapatma uyarısında bulundu.

Dev banka zor günler geçiriyor! Herkes parasını çekmeye başladı

Zor durumda olan ve son dönemde sık sık Lehman Brothers benzetmesi yapılan İsviçreli banka Credit Suisse'de büyük özel bankacılık müşterilerinin bir kısmının bankadan paralarını çektikleri öğrenildi. Öte yandan bankanın kredi notu yine indirildi.

Dev bankada tam 9 şiddetinde deprem! Herkes çatır çatır parasını çekmeye koşuyor! Hemen bakın!

Zor durumda olan ve son dönemde sık sık Lehman Brothers benzetmesi yapılan İsviçreli banka Credit Suisse'de büyük özel bankacılık müşterilerinin bir bölümünün bankadan paralarını çektikleri ortaya çıktı.

O bankadan herkes parasını çekmeye başladı! Batıyor…

Dünyanın en büyüklerinden biri olan İsviçreli dev banka Credit Suisse, bugünlerde zor bir durum içerisinde. Son zamanlarda iflas söylentileri peş peşe gelmeye başladı…  

İsviçre'de ilk kripto para fonuna onay verildi!

İsviçreli Finansal Piyasa Denetim Otoritesi (FINMA) son zamanlarda sık sık gündeme gelen ülke yasalarına uygun ilk kripto para fonu için onay verdi.

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açacak!

Avrupa’nın en önemli butik bankalarından biri olan Banque Syz’nin Türkiye’ye ilişkin önemli bir karar aldı. 39 milyar doları yöneten İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açmaya hazırlanıyor.

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

3. havalimanı sektörü hareketlendirecek!

İsviçreli AMAC Aerospace kurucusu Kadri Muhiddin, 3. havalimanının devreye girmesiyle pazarın daha da hareketleneceğini belirtti...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Doris Hofer ve Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi!

Türkiye'de yaşayan İsviçreli spor eğitmeni Doris Hofer ve eski eşi organizasyon şirketi sahibi Fatih Dağıstanlı arasında ev krizi yaşandı. Hofer'a devredilmesi gereken Arnavutköy'deki lüks dubleks villanın satıldığı öğrenildi.

Avrupalı inşaat şirketi LafargeHolcim Group'tan DEAŞ skandalı!

Fransız ve İsviçreli inşaat şirketi LafargeHolcim Group'un Suriye'de faaliyetlerini sürdürmek için DEAŞ'a para ödediğinin ortaya çıkması CEO'nun istifasıyla sonuçlandı.

İsviçreli Viatrans Quasar Haberi

İsviçreli Viatrans Quasar

İnşaat sektöründeki büyümeyi görüp, dünyanın en büyük yatırım fonlarından biri olan İsviçreli Viatrans'ı Türkiye'ye getiren Haydar Özkan, geliştirdiği Quasar markasını dünyaya açacak. Dünya çapında Londra, New York ve Tokyo gibi önemli metropollerde Quasar projeleriyle yer alınması planlanırken, İstanbul'da merkezi lokasyonlarda yeni projeler geliştirilecek... 



Gayrimenkul sektöründeki büyüme yabancı fonların bir bir Türkiye pazarına girmesini sağlıyor. Çünkü gayrimenkul sektörüne yapılan yatırımların 2-3 yıl gibi kısa zamanda geri dönüşüm sağlaması yerli-yabancı yatırımcıların bu alana olan iştahını kabartan en önemli unsur oluyor. 



İsviçreli Viatrans'da 5 milyar dolarlık bir hacmi yönetmesi ile dünya çapında önemli yatırım fonlarından biri oluyor. Bu fonu Türkiye'de yatırım yapmaya ikna eden isim ise Haydar Özkan. Fonu Türkiye'ye getirerek Mecidiyeköy'deki eski likör fabrikası arazisinde Viatrans A.Ş-Meydanbey Ortak girişimi olarak Quasar İstanbul projesinin...