28 / 03 / 2024

italya sirpi Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı

italya sirpi Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı

İtalyan Sirpi, Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı koleksiyonu ile doğanın izlerini duvarlarınıza taşıyın. Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı her an doğayı yaşatacak.

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

TESS Dış Ticaret, İtalya'daki otelini kiralıyor!

TESS Dış Ticaret, Ocak 2017'de İtalya'da kiralayarak apartlar grubu haline getirdiği kompleksi kiralayacak.

İtalya'dan Arkiteam Mimarlık'ın 4 projesine 4 ödül!

Markalı konut sektöründe hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası alanda başarılara imza atan Arkiteam Mimarlık, tasarım dünyasının en prestijli organizasyonlarından A Design Awards’tan bu yıl da 4 ödül almaya hak kazandı.

İtalya'da metro kazısında lüks ev bulundu!

İtalya’nın Roma kentindeki metro genişletme çalışmaları esnasında M.Ö. 2. yüzyıldan kalma olduğu anlaşılan 14 adet lüks odaya sahip lüks bir ev bulundu. 

Şişecam İtalya'da ikinci tesisi alıyor!

İnorganik büyüme fırsatlarını değerlendirmeye devam eden Şişecam İtalya'da ikinci tesisi almak için teklif verdi..

İtalya Sardunya Adası'ndaki tarihi taş evler 1 euro bedelle satışta!

Nüfusun gitgide azalması ile hayalet kent olma yolunda giden Ollolai'de yüzlerce yıllık tarihi evler 1 euro bedelle, 3 yıl içerisinde onarılması şartıyla satışa çıkarıldı. 

Murogro Future ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan zarafetini ve estetiğini yansıtan tasarımları ile yaşam alanlarınızda fark yaratmaya hazırlanıyor.

Sirpi duvar kağıdı ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu duvarlarınızda rönesans etkisi yaratacak

İtalya'da 5 katlı bina çöktü!

İtalya'nın Napoli kentinin Torre Annunziata kasabasında 5 katlı bir bina çöktü. Yetkililer, bina yıkıntıları arasından 6 ya da 7 kişinin kurtulabileceğini söylüyor.

İtalya tarihi binalarını satıyor!

İtalya Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı, Facebook sayfasında yayınladığı ilanla ülkedeki bazı kaleleri, çiftlikleri ve tarihi binaları ücretsiz olarak dağıtacağını belirtti.

İtalya Bormida'ya taşınan herkese 2 bin Euro!

İtalya Bormida Belediye Başkanı Daniele Galliano, beldenin nüfus sayısının 400'ün altına düşmesi üzerine buraya taşınanlara 2 bin Euro vereceklerini duyurdu.

İtalya Bormida'ya taşınanlara 2 bin euro ödenecek!

İtalya'da nufüs kaybı yaşayan Bormida kentinin 'hayalet kenti' olmasının önüne geçmek için çalışmalar başladı. Bölgeye yerleşeceklere 2000 euro ödenmesi planlanıyor.

italya sirpi Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı Haberi

italya sirpi Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı

Yağmur sonrası sizi adeta pencereden çağıran o toprak kokusunu içinize çekin ya da bir rüzgarla savrulan yaprakların kulağınızı okşayan o benzersiz melodisini dinleyin, o kusursuz dansını seyredin…


İşte evinizde olsanız da “Altagamma Evolution 2" duvar kağıdı koleksiyonu, size tüm duyularınızla ve her an doğayı yaşatacak…


HannaHome’un temsilcisi olduğu İtalyan Sirpi markasının “Altagamma Evolution 2” duvar kağıdı koleksiyonu; natürel renkleri ve doğadan ilham alarak tasarladığı modern desenleri ile etkileyici mekanlar yaratıyor.


Palmiye yapraklarından doğal taşlar ve çimlere, doğadan izler taşıyan desenlerini dore, lame ve kremden bordo, kahve ve yeşile uzanan natürel renk seçenekleri ile yorumlayan “Altagamma Evolution 2”; desenlerini tamamlayan düz ve bulut efekti yaratan patineli alternatifleri ile mekanlara doğal ve sade olduğu kadar modern ve lüks bir hava da katıyor. Çeşitli kolajların...