25 / 04 / 2024

italyan fm gru kule vinçleri

italyan fm gru kule vinçleri

İTALYAN merkezli FM Gru kule vinçlerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin distribütör firması olan ADV Kule Vinç, Komatek Fuarı'nda inşaat sektörünün profesyonelleriyle bir araya geldi.

Beko FM 410 ocaklı fırın ne kadar? En ucuz Beko ocaklı fırın nerede satılıyor? Beko 8 Mart 2023 fiyat listesi

Beko FM 410 ocaklı fırının fiyatını merak edenler için 3 D pişirme teknolojisine sahip ocaklı fırın en uygun fiyatıyla Hepsiburada.com’da satışta. İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi..

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fşras Şeleh tarafından kuruldu.

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alev Fatime Koç tarafından kuruldu.

FM Akın İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FM Akın İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın tarafından kuruldu.

FM Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FM Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fahri Arıkan ve Mehmet Arıkan imzasıyla kuruldu.

Serdar Sümer: İFM’nin başarısı istikrarı artıracak!

Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer, “İFM’nin başarısı global piyasaların Türkiye’nin istikrarına, yasal ve bürokratik uygulamalarına olan inancını artıracak” dedi.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

1948 yılında İtalyan sefareti binası tütün deposu olacak!

1948 yılında İstanbul Belediyesi tarafından Konservatuvar binası olarak kullanılması düşünülen, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan, Maçka'daki eski İtalyan sefareti binası Tekel İdaresi'ne devredilerek tütün deposu olarak kullanılacakmış.

İtalyan Isvea Gürcistan'da mağaza açtı!

ISVEA; yeni açtığı satış noktalarıyla gerek yurt içi gerek yurt dışındaki büyümesine devam ediyor. ISVEA, Gürcistan’ın en gözde şehirleri arasında yer alan Tiflis’te açtığı yeni satış noktasıyla yurt dışı atağını sürdürüyor.

İFM İstanbul'un uluslararası finans merkezi olmasını sağlayacak!

KGF Genel Müdürü Hikmet Kurnaz,"İFM, büyük bir iddiayı, bir iradeyi ortaya koyuyor. İFM, Türkiye finans tarihinde anlatılacak bir ders olacak" diyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başkanlığında Dubai Finans Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağaoğlu, İFM'nin ABD ve İngiltere gibi örnekler incelenerek ve ihtiyaçlar tespit edilerek tasarlandığını bildirdi.

İstanbul Finans Merkezi İnşaat Taahhüt'ün kira sertifikası itfası!

İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat Taahhüt A.Ş. kira sertifikasının 100.000.000 TL nominal değerli kira sertifikasının vadesi gelmiş olup, 100.000.000 TL anapara ve brüt 6.160.000 TL kupon ödemesinin itfa işlemi gerçekleştirildi.

1942 yılında İtalyan sefarethane binası ve arazisi satılacak!

1942 yılında Emlak ve Eytam Bankası, Maçka'da bulunan İtalyan sefarethane binasını ve 15 bin 342 metrekarelik arazisini satılığa çıkarmış. Kapalı zarf usulüyle satılacak gayrimenkule 1 milyon 199 bin lira değer biçilmiş.

italyan fm gru kule vinçleri Haberi

italyan fm gru kule vinçleri

FM Gru'nun, ADV için özel olarak ürettiği son modeli; yeni nesil kule vinç smart inşaat sektörünün yoğun ilgisiyle karşüaştı. 60 metre yançap tarama sahası, kolay montaj ve sevkiyat avantaj lanyla, klasik bir kule vinçten daha ekonomik ve pratik olan FM Gru SMART, Türk müteahhitlerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı. 2005'te Cem Bıyık tarafından kurulan, inşaatın sağ kolu ADV EnerjiSA Tufanbeyli Termik Santrali, Avrupa'nın en yüksek binası, 3. Köprü inşaatı gibi ülkenin en önemli projelerinde tercih...