26 / 04 / 2024

italyan vinç firması fm gru

italyan vinç firması fm gru

İTALYAN merkezli FM Gru kule vinçlerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin distribütör firması olan ADV Kule Vinç, Komatek Fuarı'nda inşaat sektörünün profesyonelleriyle bir araya geldi.

Mekke'deki vinç kazasına sebep olan inşaat firmasına yasak geldi!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez "Suudi Arabistan Mekke'deki vinç kazasının sebeplerini çok güzel araştırdı ve daha sonra verilmesi gereken bütün cezaları verdi. Söz konusu inşaat firmasına her türlü yasağı getirdi." dedi.

ADV Kule Vinç Smart inşaat sektöründe yoğun ilgi gördü!

İTALYAN merkezli FM Gru kule vinçlerinin Türkiye, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin distribütör firması olan ADV Kule Vinç, Komatek Fuarı'nda inşaat sektörünün profesyonelleriyle bir araya geldi.

Ceza inşaat firmasına mı gelir daire sahibine mi?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper'in bugün ki köşe yazısında inşaat firması ile anlaşmalı olarak alınan daire ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplandırıyor. İşte Tamer Heper'in köşe yazısı;

Bir mimarlık firması Sumru Yavrucuk'u dolandırdı!

Başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk'a büyük şok... Posta'nın haberine göre; usta oyuncu İstanbul Kuzguncuk'ta aldığı Boğaz manzaralı evin tadilatı için bir mimarlı firmasıyla anlaştı.

Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı!

Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı. 2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı.

Çin'in en büyük iki tren üretici firması birleşti!

Şinhua ajansının haberinde, ülkenin iki büyük tren üretici firması CSR ve CNR'nin, birleşme kapsamındaki ilk taslak planının tamamlandığı belirtildi. CSR ve CNR şirketlerinin birleşme taslak planının devlet konseyine sunuldu...

Acar Holding Miami'de ilk 50 emlak firması arasına girdi!

Acar Holding bünyesinde yer alan ve factoring sektörünün ilk izin alan şirketlerinden biri olan Acar Factoring, kendi öz kaynaklarıyla hareket ediyor. Acar Holding Miami'de ilk 50 emlak firması arasına girdi...

Asyaport'un dev vinçleri yerlerini aldı!

Tekirdağ'ın Barbaros Mahallesi'nde inşası devam eden ve 2015'in ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan Asyaport'un dev vinçleri, dev gemilerin yüklerini boşaltmak üzere limandaki yerlerini almaya başladı.

Vodafone Arena'nın inşaatının yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat!

Siyah-Beyazlılar'ın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'nın inşaatının yüklenici firmalarından Çiçekler İnşaat, şirket içi politika sebebiyle işi bırakma kararı aldı. Stadın yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat oldu...

Kuşadası'nda heyelan sonucu yıkılan evlerde hata inşaat firmasında mı?

Kuşadası'nda meydana gelen toprak kayması nedeniyle haksız yere suçlandıklarını söyleyen inşaat firması yetkilisi Şerif Keresteci, "Belediye ihmalin sorumluluğunu yükleyerek bizi günah keçisi ilan etti" dedi

Ayvaz Vinç İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvaz Vinç İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerif Ayvaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Küçükçekmece, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaatlardaki kule vinçlerin aylık kirası 10 bin TL!

Türkiye'de son yıllarda inşaat sektörünün kaydettiği hızlı gelişme sonrasında, yüksek binaların yerini gökdelenler almaya başladı. İnşaat alanında yaşanan bu değişim, "kule vinç" kavramını daha önemli hale getirdi.

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Yalçınkaya, Ali Çoban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

italyan vinç firması fm gru Haberi

italyan vinç firması fm gru

FM Gru'nun, ADV için özel olarak ürettiği son modeli; yeni nesil kule vinç smart inşaat sektörünün yoğun ilgisiyle karşüaştı. 60 metre yançap tarama sahası, kolay montaj ve sevkiyat avantaj lanyla, klasik bir kule vinçten daha ekonomik ve pratik olan FM Gru SMART, Türk müteahhitlerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı. 2005'te Cem Bıyık tarafından kurulan, inşaatın sağ kolu ADV EnerjiSA Tufanbeyli Termik Santrali, Avrupa'nın en yüksek binası, 3. Köprü inşaatı gibi ülkenin en önemli projelerinde tercih...