29 / 03 / 2024

İTO enflasyon

İTO enflasyon

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Türkiye enflasyonu için öncü gösterge olarak nitelendirilen, İstanbul'daki perakende fiyat artışına ilişkin verileri açıkladı. Buna göre, İstanbul'da perakende fiyatlar haziranda aylık yüzde 4,03 artarken, kentteki yıllık enflasyon yüzde 94,2'e çıktı.

İstanbul'da aylık enflasyon yüzde 1,66 oldu: İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi yüzde 1,66 arttı! 

İTO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Mayıs ayında İstanbul'da yıllık enflasyon yüzde 56,05, aylık enflasyon yüzde 1,66 olarak gerçekleşti.  

İstanbul’daki güncel enflasyon rakamları tam bu kadar oldu! Herkes şaştı kaldı!

3 Mayıs Çarşamba günü açıklanacak enflasyon verisi öncesi öncü gösterge olarak kabul edilen İstanbul enflasyonu İTO tarafından paylaşıldı. Bu kapsamda, İstanbul’dan nisan ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 4,57 artış gösterirken yıllık artış yüzde 62,46 olarak kayıtlara geçti.

İstanbul'daki perakende fiyat artışı açıklandı: Enflasyon öncesi şoke eden tespit

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Türkiye enflasyonu için öncü gösterge olarak nitelendirilen, İstanbul'daki perakende fiyat artışına ilişkin verileri açıkladı. Buna göre, İstanbul'da perakende fiyatlar haziranda aylık yüzde 4,03 artarken, kentteki yıllık enflasyon yüzde 94,2'e çıktı.

İstanbul'un mart ayı enflasyon rakamları açıklandı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 2020 Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. İstanbul'da martta bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 0.33, toptan fiyatlar yüzde 1.78 arttı.

Zeki Toçoğlu'ndan Sapanca'ya müjde!

Sapanca’ya bağlı 12 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde çalışmaların sona geldiğini açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “12 mahallemizi yakından ilgilendiren 80 kilometrelik hattın 74 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Enflasyon oranları Ocak 2016!

Aralık 2015 dönemine ait Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ve Tüketici Fiyat Endeksi oranları, 4 Ocak 2016 tarihinde TÜİK tarafından yayımlandı. İşte enflasyon oranları Ocak 2016..

Zeki Toçoğlu: 2016 proje yılı olacak!

Geride kalan yıl ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Sakarya’nın gelişimine değer katan birçok projenin hayata geçirildiği bereketli bir yılı geride bıraktık. " dedi.

Enflasyon oranları 4 Ocak'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Taşınmaz mal kiralayan kiracıların sözleşmelerinin bir seneliğine daha yenilenmesi durumunda, kira bedeline belli kanunda belirtilen oranlarda zam yapılıyor. Enflasyon oranları 4 Ocak'ta saat 10:00'da açıklanacak..

Kira enflasyon oranı Aralık 2015!

Yenilenen kira dönemlerinde uygulanacak kira bedeline ilişkin anlaşmaları, bir önceki kira yılında üretici fiyat endeksindeki artış oranına göre yapılması gerekiyor. İşte kira enflasyon oranı Aralık 2015..

2015 yılı kira artışı enflasyon oranı!

Kiracıya yapılacak senelik zamlar enflasyon oranlarına göre yapılıyor. Peki, 2015 yılı kira artışı enflasyon oranı nedir? Aralık ayında evdeki ve işyerindeki kiracıya ne kadar zam yapılır?

Enflasyon oranları Aralık 2015!

Üretici fiyat endeksi oranları ile Tüketici fiyat endeksi oranları olan enflasyon her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. İşte 3 Aralık'ta açıklanan enflasyon oranları Aralık 2015..

Aralık ayı kira enflasyon oranları yarın açıklanacak!

Kira bedeline dönemin enflasyon oranlarına göre zam yapılıyor. Bu oranlar ise her ay TÜİK tarafından açıklanıyor. Buna göre 2015 yılı Aralık ayı kira enflasyon oranları yarın açıklanacak...

Enflasyon oranları 3 Aralık'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Gayrimenkul kiralayan kiracıların sözleşmelerinin bir seneliğine daha yenilenmesi halinde, kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Kira hesabında kullanılan enflasyon oranları 3 Aralık'ta saat 10:00'da açıklanacak..

İTO enflasyon Haberi

İTO enflasyon

TÜİK, Haziran ayı enflasyonunu 4 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak Piyasadaki beklenti ise enflasyonun yüzde 75'i aşması yönünde. Enflasyon rakamları açıklanmadan öncü gösterge olarak kabul edilen İTO fiyat artış raporu açıklandı.

İTO verilerine göre, İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi bir önceki aya göre yüzde 4,03, toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları İndeksi ise yüzde 8,17 oranında arttı. Perakende fiyatlarda yıllık artış yüzde 94,19 oldu.

İTO'nun açıkladığı Haziran 2022 fiyat indeksleri şöyle:

TOPTAN EŞYA FİYATLARI YÜZDE 8,17 YÜKSELDİ

 2022 Haziran ayında İstanbul’da; perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi bir önceki aya göre yüzde 4,03, toptan fiyat hareketlerini yansıtan toptan eşya fiyatları indeksi ise yüzde 8,17 oranında arttı.

TOPTAN EŞYA FİYATLARI YÜZDE 87,98 

2021 haziran ayına göre 2022 haziran ayında yaşanan fiyat değişimlerini gösteren bir önceki...