19 / 04 / 2024

İtoset Yatırım Yapı adres 

İtoset Yatırım Yapı adres 

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

4 yılda 128 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

İl Sağlık Müdürlüğü, 2014-2018 yıllarında 127 milyon 995 bin lira sağlık yatırımı yapıldığını açıkladı. 

Türkiye'de 34 projeye 1 milyar euro yatırım yapıldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından 2018 yılında Türkiye'de toplam 34 projeye 1 milyar Euro yatırım yapıldığı ve Türk lirasıyla sağlanan finansman desteklerinin miktarının artırıldığı açıklandı. 

Bossua Taşınmaz Yatırım Yapım Ticaret Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bossua Taşınmaz Yatırım Yapım Ticaret Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Acar tarafından kuruldu. 

Demiryollarına 60,7 milyar TL yatırım yapıldı!

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın son 15 senede demiryollarına 60,7 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Yurt dışına 324 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapıldı!

Yurt içi yerleşiklerce en fazla yatırım yapılan sektörler 561 milyon dolarla "madencilik ve taşocakçılığı", 379 milyon dolarla "elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme", 324 milyon dolarla "gayrimenkul" şeklinde sıralandı

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

39 ilde 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı yapılacak!

TÜROB, Ekonomi Bakanlığı'nın verilerine göre, 39 ilde toplam 15 bin 222 yataklı 92 yeni otel inşa edilecek. 92 tesis için 1 milyar 590 milyon TL'lik yatırım yapılacak.

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Türkiye ''yatırım yapılabilir'' notunu nasıl yükseltir?

Türkiye’nin yeniden ‘yatırım yapılabilir’ notuna kavuşması hızlı çalışma içinde olması gerekiyor. Piyasalar yeni sisteme alışmaya çalışırken, yabancı yatırımcıların ilgisini çekmemiz gerekiyor.

İtoset Yatırım Yapı adres  Haberi

İtoset Yatırım Yapı adres 

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Madde: 3) Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. İnşaat Taahhüt Mimarlık İlgili mercilerden izin almak kaydıyla a. Kamu veya özel sektör müteahhitliği, her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt mimarlık ve müteahhitlik işleri yapmak veya taşerona yaptırmak. İnşaat Taahhüt işleri, proje ve mimarlık hizmetleri, makine ve mekanik tesisat işleri, ikamet amaçlı ve ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı bu iş ve işlemlere ait danışmanlık hizmetlerini yapmak. Bu iş ve işlemler için gerekli teknik personeli istihdam etmek. b. Her türlü altyapı, kanalizasyon ve arıtma tesisi, su arıtma ve getirme tesisleri, inşaatını, kanal içme suyu,...