19 / 04 / 2024

İttifak İnşaat sağlıkkent projesi

İttifak İnşaat sağlıkkent projesi

İttifak İnşaat ' ın çevreye önem veren bir bakış açısının yansıması olan proje, inşaat alanının yüzde 76 ' sının yeşil alan olmasıyla konutlarda sağlık devrini başlatıyor...

İttifak İnşaat yeni projeler geliştirmek üzere arazi arayışlarını sürdürüyor!

İnşaat sektöründe 30 yıldan bu yana faaliyet gösteren İttifak İnşaat, Fer Yapı ve diğer kardeş şirketlerle birlikte yaklaşık 10 binin üzerinde konut, bine yakın da işyeri inşa etti...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye sattı!

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu.

İttifak İnşaat'tan 2+1 fiyatına 3+1 daire fırsatı!

İttifak İnşaat, Sağlıkkent'ten ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Çocuk Odası Bizden' kampanyasını başlattı. 2+1 fiyatına 3+1 konut satışı gerçekleştiren firma, yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit fırsatı sunuyor.

Saglıkkent'ten çocuk odası bizden kampanyası!

KULLANICILARINA tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat, Beylikdüzü'ndeki Sağlıkkent Projesi'nden ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Çocuk Odası Bizden' kampanyasını başlattı.

Beylikdüzü Sağlıkkent kampanya detayları!

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat, Beylikdüzü’ndeki Sağlıkkent Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere özel ‘Çocuk Odası Bizden’ kampanyasını başlattı.

Sağlıkkent'te çocuk odası bizden kampanyası başladı!

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi; ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Sağlıkkent Evleri'nde 48 ay taksit! 190 bin TL'ye 2+1 ev!

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi; ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Projede 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekare arasında alanlara sahip..

Sağlıkkent Esenyurt satılık daire!

Sağlıkkent Esenyurt satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İttifak İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin E5 ve metrobüse ücretsiz ring servisi bulunuyor.

Sağlıkkent'te son 110 daire!

İttifak İnşaat'ın Sağlıkkent projesinde yılın ilk fırsatları sunuluyor. Şirket, son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımı imkanı tanıyor.

Sağlıkkent projesinde son 110 daire!

İttifak İnşaat'ın Sağlıkkent projesinde yılın ilk fırsatları sunuluyor. Şirket, son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımı imkanı tanıyor.

Sağlık Kent'te 166 bin liraya 2+1!

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi; yılın ilk fırsatlarıyla ev sahibi olmayanları bekliyor. Sağlık Kent'te 166 bin liraya 2+1 fırsatları...

Sağlık Kent Evleri'nde 210 bin TL'ye 2+1!

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı sunan İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi, yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenleri bekliyor. Projede son 110 adet dairenin satışı devam ediyor...

İttifak İnşaat sağlıkkent projesi Haberi

İttifak İnşaat sağlıkkent projesi

TIP dünyasından birçok sakinin sahip olduğu proje, yeşilliklerle dolu bir alanda sağlığını korumak ve yaşam standartlarını yükseltmek isteyenler için farklı çözümler sunuyor, İttifak İnşaat'ın çevreye önem veren bir bakış açısının yansıması olan proje, inşaat alanının yüzde 76'sının yeşil alan olmasıyla konutlarda sağlık devrini başlatıyor. Lokasyon olarak İstanbul'un ulaşıma en uygun noktasında yer alan Sağlıkkent projesinde, siteden metrobüs durağına ücretsiz ring seferler yapılıyor. 


Proje. Beylikdüzü E-5'e yürüme mesafesinde, yapımına yakın zamanda başlanacak olan Bakırköy Beylikdüzii metro hattına da 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. 21 bin metrekare alan üzerine kurulu Sağlıkkent projesi; 10 blok. 577 daireden oluşuyor. Projede 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare. 3+1 daireler ise 118 metrekare seçenekleri bulunuyor. 



Ticari...