23 / 04 / 2024

itü izmir okulu ne zaman açılacak

itü izmir okulu ne zaman açılacak

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları'nın, "Ana kucağından İTÜ okulları İstanbul dışında ilk kez İzmir'de açılıyor. Bu yıl İstanbul Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları, İstanbul dışında ilk şubeyi İzmir'de açıyor.

İzmir'e Suriyeli okulu inşa edilecek!

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan Suriyeli vatandaşların eğitim ihtiyacını karşılamak için Subaşı mahallesine Suriyeli Okulu inşa edilecek Okulun yapılmasına proje biter bitmez başlanacak.

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Tüp Geçit Projesi'ne onay çıkmadı!

Hükümetin, İzmir Tüp Geçit Projesi'ne belediyelerden de onay çıkmadı. Meslek odalarının hazırladığı ve olumsuz görüşlerin yer aldığı raporun ardından; Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Narlıdere belediyeleri de Bakanlığa olumsuz görüş sundu.

İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi İDK toplantısında değerlendirilecek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçim sürecinde açıkladığı "35 İzmir 35 Proje" içerisinde yer alan İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'nin detayları, ÇED süreci kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısında değerlendirilecek.

İzmir'de tramvay ve altgeçit inşaatı protesto edildi!

İmar planı olmayan tramvay projesinin yüksek kaza riski içerdiğini iddia eden 355 İzmirli, Tramvay imalatları ile Göztepe altgeçit inşaatının iptali için İdare Mahkemesi’ne dava açtı.

Binali Yıldırım: Körfez Tüp Geçit Projesi'ni İzmir istesin biz yapalım!

İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilerin sesini biraz daha gür çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir istesin yapalım. Bakın İstanbul istedi, yaptık” dedi

İzmir Bayramyeri'ndeki üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı!

Büyükşehir'in Bayramyeri'nde hayata geçireceği üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı. Projenin bitiş tarihinin geçtiğini belirten vatandaşlar, eski köprü kaldırıldığı için mağdur olduklarını söyledi.

İzmir Bayramyeri'nde Üst geçit projesi altyapı engeline takıldı!

Büyükşehir'in Bayramyeri'nde hayata geçireceği üstgeçit projesi altyapı engeline takıldı. Projenin bitiş tarihinin geçtiğini belirten vatandaşlar, eski köprü kaldırıldığı için mağdur olduklarını söyledi

İzmir Menemen'de halk üst geçit istiyor!

İzmir'in Menemen ilçesi girişindeki İlçe Jandarma Komutanlığı önünde üst geçit bulunmaması yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşları ölüm tehlikesi ile karşı karşıya getiriyor.

Necip Nasır: Tüp geçit İzmir için tarihi adım!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmirlilerin mutabakatı olması durumunda Körfez Tüp Geçit Projesi'nin hızla gerçekleşeceğini belirtirken, yatırıma desteklerini ise gazetelere verdikleri tam sayfa ilanla kamuoyuna açıkladı. 

Körfez Tüp Geçit Projesi İzmir'e çağ atlatacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilere Yeni Asır aracılığıyla yaptığı ‘uzlaşın’ çağrısı olumlu karşılık buldu

İzmir Çapak İlköğretim Okulu'nda sona gelindi!

3 Yıl önce depreme dayanıksız olduğu için yıkılan İzmir Çapak İlköğretim Okulu hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor.

itü izmir okulu ne zaman açılacak Haberi

itü izmir okulu ne zaman açılacak


İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Geliştirme'nin Vakfı'nın, "Ana kucağından İTÜ'ye" sloganıyla hizmet veren okullarının en yeni halkası İzmir'de açıldı.  İzmir'de Nesan ile yapılan işbirliği ile Gaziemir'de 22 bin metrekare alanda, anaokulundan üniversiteye uzanan yolda tüm kademelerde eğitim verecek yerleşke kuruluyor. 

İTÜ'nün eğitim vizyonunun uzantısı olarak 2000 yılında kurulan İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, İstanbul'da eğitim veren 4 ayrı okuldan sonra, Anadolu'da açmayı hedeflediği okulların ilki için İzmir'i seçti. 

Bu adım için İzmir'in sanayi kuruluşlarından Nesan Şirketler Gurubu ile işbirliği yapıldı. Nesan Yönetim Kurulu Üyesi Esra Sandalcı Adam, önceliği iyi eğitim vermek olan bir okul yatırımı amaçladıklarını, bunun için de en doğru adımı İTÜ bünyesinde atacaklarına inandıklarını söyledi. Gaziemir'in Menderes Caddesi üzerinde 22 bin metrekare alan üzerine kurdukları yerleşkenin, İTÜ konsepti ve vizyonu çerçevesinde...