25 / 04 / 2024

İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi temel atma töreni

İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi temel atma töreni

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

İÜC Veteriner Fakültesi'nin yıkımına başlandı!

Silivri civarında 26 Eylül tarihinde yaşanan Richter ölçeğine göre 5.8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Avcılar'da bulunan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi binası yıkılıyor.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Konteyner veteriner fakültesi hastanesinin açılışı ertelendi!

İstanbul'da yaşanan 5.8’lik depremde hasar alması nedeni ile hizmete kapatılan İstanbul Üniversitesi (İÜC) Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin 16 konteynerde hizmet vermesi için yürütülen çalışmalarda sona gelinemedi. Bu nedenle hastanenin açılışı 30 Ekim tarihine ertelendi…

İÜ Veteriner ve Sağlık Bilimler Fakültesi'nin taşınması başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın 26 Eylül'de yaşanan depremde binaları hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Büyükçekmece Yerleşkesi'ne taşınmasının büyük bölümünün bu cuma gününe kadar tamamlanacak...

İÜ Avcılar Veteriner Fakültesi binası tahliye ediliyor!

Silivri açıklarında geçtiğimiz hafta olan 5.8’lik deprem sonrasında Avcılar’daki İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi’nde kolonların zarar gördü...

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dev tasarımlara imza atıyor!

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, yeni projeleriyle heyecanlandırıyor. Mimarlık Bölümü Başkanı Fatma Zehra Çakıcı, 8 dönemde 8 mimari proje çıkardıklarını dile getirdi.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli yarın atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılarak Akdeniz Üniversitesi’ne devredilecek olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli atılıyor.

ASÜ İslami İlimler Fakültesi'nin kaba inşaatı bitti!

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, inşaatı devam eden İslami İlimler Fakültesi'nde incelemelerde bulundu. Şahin, burada yaptığı açıklamada, binanın kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi'nin temeli 27 Ağustos'ta!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, oda tarafından yaptırılacak MATSO Turizm Fakültesi'nin temelinin 27 Ağustos Perşembe günü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılacağı törenle atılacağını bildirdi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nin temeli ne zaman atılacak?

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak.

MATSO Turizm Fakültesi'nin temeli 27 Ağustos'ta atılacak!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından YAPTIRILAN Manavgat MATSO turizm Fakültesi’nin temeli Perşembe günü atılacak. Ahmet Boztaş, “MATSO turizm Fakültesi’nin 27 Ağustos Perşembe Günü saat 17.30 temelini atıyoruz." dedi.

İTÜ İnşaat Fakültesi'nden Gültekin Oskay'ın ailesine taziye!

İTÜ İnşaat Fakültesi öğrencileri, vefat eden sınıf arkadaşları Gültekin Oskay'ın ailesine başsağlığı diledi.

İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi temel atma töreni Haberi

İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi temel atma töreni


İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, üniversitenin Avcılar Yerleşkesinde gerçekleştirilen temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinin Türkiye'de bilinen en eski ve kadim hayvan hastanesi olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; hastanenin deprem sebebiyle aldığı hasar sonrası artık daha yeni, çağdaş ve modern hale getirileceğini belirten Yerlikaya, hastanenin en kısa zamanda hizmete girmesini temenni ettiğini söyledi. 

Hayvanların, insanların evlerinde ve bahçelerindeki dostları olduğunu aktaran Yerlikaya, hayvanların ve bitkilerin insanların üzerinde hakkı olduğunu, bu yüzden havyanlara eziyet edilmemesi gerektiğine dikkat çekti. 

İnsanlara emanet edilen hayvanların sağlığını korumak ve en güzel imkanlarla tedavilerini sağlamak gerektiğini kaydeden Yerlikaya, şunları kaydetti: 

"Medeniyetimizde göçmen kuşlara dinlenecekleri uğrak yerleri için evler, yiyecek...