28 / 03 / 2024

İZBAN Cumaovası İstasyonu ne zaman kapanacak

İZBAN Cumaovası İstasyonu ne zaman kapanacak

TCDD’nin 16 Mart-15 Nisan tarihleri arasında yapacağı çalışmalar nedeniyle İZBAN’ın Cumaovası İstasyonu, geçici olarak hizmet veremeyecek. Cumaovası-Sarnıç arasındaki aktarma için ESHOT, 711 nolu otobüslerini geçici olarak hizmete alacak

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Karşıyaka tramvay durağının uzatılmasına onay!

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Karşıyaka Mavişehir'de son bulan tramvay hattının Çiğli İZBAN İstasyonu, Katip Çelebi Üniversitesi ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne uzatılmasıyla ilgili ön projeyi onayladı.

İZBAN Torbalı seferleri bugün başlıyor!

İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında düzenleyeceği direkt seferlere bugün başlıyor.

İzban, Torbalı'ya direkt sefer için hazır!

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler, bugün saat 05.25’te, Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. İlk verilere göre altı istasyonu kullanan yolcu sayısı 5 binin üzerine çıktı.

Cumaovası-Torbalı Banliyo Hattı deneme seferi yapıldı!

Bakan Yıldırım, yapımı tamamlanan Cumaovası-Torbalı arasındaki banliyo hattının deneme seferine katıldı. Yıldırım, " Türkiye'yi dünyanın en önemli 10 ülkesi arasına getirmeye kararlıyız" dedi.

İZBAN Cumaovası İstasyonu kapanıyor!

TCDD’nin 16 Mart-15 Nisan tarihleri arasında yapacağı çalışmalar nedeniyle İZBAN’ın Cumaovası İstasyonu, geçici olarak hizmet veremeyecek. Cumaovası-Sarnıç arasındaki aktarma için ESHOT, 711 nolu otobüslerini geçici olarak hizmete alacak

İZBAN'da isim değişikliği yapılıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun İZBAN'da isim değişikliği önerisi, TCDD tarafından kabul edildi. Soylu, "Cumaovası'nın Menderes'in eski adı olduğunu bilmeyen çok kişi vardı. Yapılacak değişiklik, tanıtıma da katkı sağlayacak" dedi

İZBAN hattında kaza: 1 ölü!

İzmir'de Cumaovası - Aliağa seferini yapan İzmir Banliyö Hattı (İZBAN) treni, Menemen İlçesi Yanıkköy mevkisinde karşıdan karşıya geçmek isteyen işçi kadına çarptı. Genç kadın hayatını kaybetti

Torbalı tren seferleri Mayıs’ta başlayacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada ilçede yapımı tamamlanan İZBAN'ın Torbalı İstasyonu'na havaalanında bindiği trenle geldi, seferlerin 2015 Mayıs'ında başlayacağı müjdesini verdi.

İkinci Körfez Yunusu seferde!

İZBAN, ikinci Körfez Yunusu'nu da işletmeye aldı. Tek seferde 2 bin 250 yolcu taşıyabildiği belirtilen ve yoğun saatlerde sefere çıkan iki Körfez Yunusu'nun istasyonlara göre kalkış saatleri haberimizde yer alıyor

Gözlem İstasyonu yapım işi ihalesi 22 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

3 Adet Akım Gözlem İstasyonu (Agi) Ve 2 Adet Akım Ölçüm Köprüsü Tesis Ve Teçhiz Kurulum Ve Yapım İşi; 22 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Darulaceze-PerPa Metrobüs İstasyonu yarın açılıyor!

Metrobüs İstasyonlarını yaya ve engelli kullanımı ve erişimi açısından daha konforlu hale getirecek çalışmalar kapsamında Darülaceze (PER-PA) Metrobüs İstasyonu ve istasyona engelli ve yaya erişimi tamamen yenilendi.

İZBAN Cumaovası İstasyonu ne zaman kapanacak Haberi

İZBAN Cumaovası İstasyonu ne zaman kapanacak


TCDD’nin 16 Mart-15 Nisan tarihleri arasında yapacağı çalışmalar nedeniyle İZBAN’ın Cumaovası İstasyonu, geçici olarak hizmet veremeyecek. Cumaovası-Sarnıç arasındaki aktarma için ESHOT, 711 nolu otobüslerini geçici olarak hizmete alacak.


İZBAN’ın 31 kilometrelik Torbalı hattına ait sinyalizasyon sisteminin mevcut yapıya entegrasyonu, TCDD tarafından 16 Mart 20105 tarihinde başlatılacak.


15 Nisan 2015 tarihine kadar sürecek entegrasyon dönemi boyunca, İZBAN’ın güney yönündeki en uç istasyonu olan Cumaovası İstasyonu, geçici olarak hizmet veremeyecek. Bu tarihler arasında, İZBAN trenlerinin güney yönündeki kalkış ve varış istasyonu Adnan Menderes Havalimanı İstasyonu olacak. Daha önce Cumaovası İstasyonu’nu kullanan yolcuların raylı sisteme aktarımları, ESHOT otobüsleriyle sağlanacak. ESHOT, bu amaçla Cumaovası ile Sarnıç arasındaki aktarmayı sağlayacak 711 nolu otobüsünü geçici olarak hizmete alacak.


RAYLI SİSTEM 131 KİLOMETREYE ÇIKIYOR


Çok yakında hizmete girecek olan ve...