24 / 04 / 2024

izmir 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

izmir 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

MARBLE, 20. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. 26 - 29 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek MARBLE - 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili hazırlıklar sürüyor.

İzmir Bergama'da yüzde 20 indirimle konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihi kaçırmayın!

İzmir Bergama Milli Emlak, İzmir ili, Bergama ilçesi, Zeytindağ Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle satıyor. Peki İzmir Bergama'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte arsa ile ilgili detaylar...

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

Euro kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? Elinde euro olanlar dikkat! İşte euro/TL kuru son dakika 20 Ağustos 2022...

Döviz kurlarındaki son dakika gelişmeleri uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi, euro kuru bugün ne kadar? Euro kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor. işte son dakika euro kuru 20 Ağustos 2022...

İzmir Dikili'de 20.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

S.S. Çandarlı Özlem Sahil Arsa ve Konut Yapı Kooperatifi, İzmir ili, Dikili ilçesi, Çandarlı Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı 20 milyon 260 bin TL'ye satıyor...

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

İzmir Milli Emlak'tan 9.9 milyon TL'ye satılık 20 gayrimenkul!

İzmir Milli Emlak Dairesi, İzmir ili, Konak, Karşıyaka, ve Baloça ilçelerinde yer alan 20 gayrimenkulü 9 milyon 906 bin 250 TL'ye satıyor...

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltı sayısı 20'ye yükseldi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında bilirkişiler tarafından hazırlanan raporda 22 kişi için gözaltı kararı çıkmıştı. 4 kentte yapılan operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

İzmir Bayraklı'da 20 depremzede aile evlerine kavuştu!

30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören 20 depremzede aileye ev teslimi yapıldı. Kiralık dairelerde oturacak ailelerin bir yıllık kira ücretlerini ise Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği tarafından ödendi.

İzmir'de istinat duvarı çöktü! 20 araç zarar gördü!

İzmir'in Buca ilçesinde sağanak yağış nedeniyle bir sitenin istinat duvarı çöktü. Çökme nedeniyle 20 araç zarar gördü. 

İzmir'deki 20 yıldan eski binalar dönüştürülmeli!

Yapı Denetim Kuruluşları İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akbaşak, 2000'den önce inşaat ruhsatı alınmış binalarda deprem sebebiyle risk olduğunu söyledi, bu tarihin bir milat olduğuna vurgu yaptı. Akbaşak, 20 yıldan daha eski binalar için kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

izmir 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Haberi

izmir 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı


Dünyanın önde gelen üç büyük doğaltaş fuarından biri olan MARBLE, 20. yaşını kutlayacak. 26 - 29 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek MARBLE - 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili hazırlıklar sürüyor. İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Bir dünya markası olmuş fuarımızın 20. gurur yılını gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hazırlık çalışmaları sürüyor. Gelen tüm başvurulara olanaklar ölçüsünde olumlu yanıt vermeye çalışıyoruz. Sektörden gelen yoğun katılım talebi nedeniyle bu yıl da Kültürpark'ın maksimum seviyede kullanılmasını planladık. Prefabrike üniteleri bu yıl da kuruyoruz. Alan düzenlemesinde revizyon yaparak katılımcı sayısını maksimum seviyeye çıkarmaya çalıştık" dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ce inşaatı devam yeni fuar merkezinin, İzmir'i fuarlar ve kongreler kenti olma hedefine bir adım daha yaklaştıracağını ifade eden Örs, yeni alanla MARBLE Fuarı'nda...