26 / 04 / 2024

20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 26 Mart'ta!

20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 26 Mart'ta!

MARBLE, 20. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. 26 - 29 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek MARBLE - 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili hazırlıklar sürüyor.




Dünyanın önde gelen üç büyük doğaltaş fuarından biri olan MARBLE, 20. yaşını kutlayacak. 26 - 29 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek MARBLE - 20. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili hazırlıklar sürüyor. İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Bir dünya markası olmuş fuarımızın 20. gurur yılını gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hazırlık çalışmaları sürüyor. Gelen tüm başvurulara olanaklar ölçüsünde olumlu yanıt vermeye çalışıyoruz. Sektörden gelen yoğun katılım talebi nedeniyle bu yıl da Kültürpark'ın maksimum seviyede kullanılmasını planladık. Prefabrike üniteleri bu yıl da kuruyoruz. Alan düzenlemesinde revizyon yaparak katılımcı sayısını maksimum seviyeye çıkarmaya çalıştık" dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ce inşaatı devam yeni fuar merkezinin, İzmir'i fuarlar ve kongreler kenti olma hedefine bir adım daha yaklaştıracağını ifade eden Örs, yeni alanla MARBLE Fuarı'nda dünya liderliğini amaçladıklarını vurguladı. 

Kültürpark'ın kullanım olanağı maksimum seviyeye çıkartılmaya çalışılırken; fuara ilişkin katılım taleplerine en yüksek oranda olumlu yanıt verilmesi hedefleniyor. Katılımcı başvurularının yoğun olduğu fuarda, yer taleplerine uygun olarak tahsis çalışması yürütülüyor. MARBLE için mevcut 5 kapalı alanın yanısıra 4 prefabrike hol ünitesi inşa edilecek.



Yeni Asır


Geri Dön