19 / 04 / 2024

İzmir Agorası adres

İzmir Agorası adres

Dünyanın kent merkezindeki en büyük agorası olarak bilinen İzmir Agorası, Büyükşehir’in destekleriyle kazı alanını biraz daha büyüttü. İzmir Agorası'nın etrafı da özel tasarımlı duvarla çevrelendi.

İzmir Antik Smyrna Agorası'na giriş binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Antik Smyrna Agorası'nın bilinirliğini ve turistik değerini artırmak üzere içinde emanet holü, mağaza ve bilet gişesi de bulunan ana giriş binasını inşa ediyor.

Folkart Vega adres!

Satışların başladığı ve 2021 yılında teslim edilecek Folkart Vega projesinde fiyatlar 456 bin TL'den başlıyor. İzmir'in Konak bölgesinde yükselen proje tam olarak nerede yer alıyor? İşte Folkart Vega adres...

Evora İzmir adres!

Evora İzmir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

İzmir İtokent 2 Bademler adres!

Urla -Bademler'de yer alan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. İzmir İtokent 2 Bademler adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mahall Bomonti İzmir adres bilgileri!

12 blok şeklinde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesi 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari birimden meydana geliyor. Mahall Bomonti İzmir adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırım bedeliyle yükselen proje 10 dönüm arazi üzerine yayılıyor. İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor.

Amassİzmir Gaziemir adres!

Dairelerin 1+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar 269 bin TL 'den başlıyor. Amassİzmir Gaziemir adres bilgisi kapsamında İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Teras Gökyüzü Narlıdere adres!

7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan proje toplam 91 adet daireden oluşuyor. Teras Gökyüzü Narlıdere adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

İzmir Marka 333 adres bilgileri!

Özdeker İnşaat imzası taşıyan proje daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. İzmir Marka 333 adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Çiğli'de inşa ediliyor.

İzmir Myvia Wins adres!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. İzmir Myvia Wins adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek.

Mimarin Köyce Alaçatı adres!

Suv Yapı imzası ile yükselen projede teslimler 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mimarin Köyce Alaçatı adres bilgileri kapsamında İzmir Çeşme - Alaçatı konumunda yükseliyor.

Denizli Aqua City adres bilgileri!

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede ödemelere göre banka kredisi uygulanıyor. Denizli Aqua City adres bilgileri kapsamında İzmir Asfaltı Üzeri 5 kiometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İzmir Agorası adres Haberi

İzmir Agorası adres

Sadece Agora kamulaştırmaları için 37.5 milyon liranın üzerinde bir bedel ödeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, kazılar için ayrıca destek veriyor. Kadifekale’deki antik Roma tiyatrosunun da ortaya çıkarılmasıyla, bölgenin turizmde yeni bir “yıldız” olmasına kesin gözüyle bakılıyor.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarihi İzmir Agorası’nın gün yüzüne çıkarılması için desteklerine ara vermeden devam ediyor. Her metrekaresinden tarih fışkıran ve dünyanın kent merkezindeki en büyük agorası olarak bilinen “İzmir Agorası”nın kazı alanını yaptığı kamulaştırma çalışmaları ile genişleten Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Katlı Otopark tarafındaki bölümde bazı binaları kamulaştırılarak kazı alanını biraz daha genişletti. Yine aynı kapsamda 920 sokak da trafiğe kapatılarak kazı alanına dahil edildi. Bölgede trafiğin rahat akması için 816 sokak gidiş- geliş iki şeride çıkarıldı.


Özel tasarım koruma duvarı

Büyükşehir Belediyesi kazı çalışmalarına büyük destek verdiği...