25 / 04 / 2024

İzmir Altınkum satılık arsa

İzmir Altınkum satılık arsa

İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, İzmir İli Altınkum Mahallesi'nde bulunan tarla vasıflı arsayı satışa çıkardı. 20 Temmuz Salı günü ihale edilecek taşınmazın satış bedeli 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Fors İzmir satılık daire fiyatları!

Fors İzmir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Didim'de 9.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı; Aydın İli, Didim İlçesi, Altınkum ve Çamlık mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkulü toplamda 9 milyon 585 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Proje Gaizosmanpaşa'da altı blok olarak yükseliyor..

İzmir Altınkum satılık arsa Haberi

İzmir Altınkum satılık arsa

İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, İzmir İli Altınkum Mahallesi'nde bulunan tarla vasıflı arsayı satışa çıkardı. 20 Temmuz Salı günü ihale edilecek taşınmazın satış bedeli 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.



İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanı



İzmir İli Altınkum Mahallesi, Sancak Mevkii,1 cilt, 97sayfa, 964 ada, 43 parselde kayıtlı 11.235,37 metrekare yüzölçümlü tarla vasıflı taşınmaz.



İmar Durumu: Söz konusu taşınmaz, 7.12.1985 tarih 18951 sayılı Resmi Gazetede ilan edilen Altınkum Turizm Merkezi içinde, 05.01.2015 tarihli 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planında, parselin bir kısmı kıyı kenarda, bir kısmı günübirlik tesis alanında ve diğer kısmı turizm tesis alanında kalmakta olup, bölgenin parselasyon planları yapıldıktan sonra terk miktarları ve yapılaşma şartları netlik kazanacaktır. 2. Derece doğal sit alanında kalmaktadır.



Önemli Özellikleri: Taşınmaz...