19 / 04 / 2024

İzmir Anadolu Caddesi

İzmir Anadolu Caddesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Anadolu Caddesi’nde üst geçit yatırımları 7 noktada devam ediyor. Tamamı asansörlü ve yürüyen merdivenli üstgeçitler tamamlandığında, Karşıyaka ve Çiğli bölgesindeki üst geçit sayısı 18’e yükselecek.

İzmir Anadolu Caddesi’ne 7 üst geçit daha yapılıyor!

Anadolu Caddesi’ne 7 üst geçit daha yapılıyor. Tamamı asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak tasarlanan üstgeçitler tamamlandığında, sadece Karşıyaka ve Çiğli bölgesindeki üst geçit sayısı 18’e yükselecek.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Konut fiyatları Anadolu sahillerinde yükselişte!

Türkiye genelinde konut fiyat artışlarında İstanbul yerinde kalırken, İzmir, Antalya, Samsun gibi Anadolu sahillerinde yükseliş kaydediliyor.

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

Mistral Towers'ın yapı kullanma izin belgesi için başvuru yapıldı!

İzmir Ankara Caddesi'nde Mistral GYO tarafından hayata geçirilen Mistral Towers projesinin yapı kullanma izin belgesi için başvuru yapıldı.

Park Residences Cadde: Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı!

"Bağdat Caddesi’nin tek rezidansı" sloganıyla basına tanıtılan Park Residences Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Göztepe'de inşa edildi. Proje Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Bağdat Caddesi toparlanıyor!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda alışverişin kalbi Bağdat Caddesi'nde stok yüzde 38 düştü. Bölgede kentsel dönüşümünün azalması, binaların yenilenmesi ve TL üzerinden kiralamalar ile birlikte markalar yeniden mağaza açıyor...

İzmir Anadolu Caddesi Haberi

İzmir Anadolu Caddesi

Geçmiş yıllarda kentin en sıkıntılı karayolu aksları arasında yer alan Anadolu Caddesi’nin trafiği, tamamlanan ve devam eden yatırımlarla her geçen gün biraz daha rahatlıyor. Büyük Çiğli ve Harmandalı Karayolu alt geçitleri ile Ulukent Köprülü Kavşağı ve Evka 5 katlı kavşağını hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgede kesintisiz ulaşımı sağlarken, yaya üst geçitlerinin yapımına da ara vermeden devam ediyor. Bugüne dek sadece Karşıyaka-Çiğli bölgesinde 11 adet asansörlü ve yürüyen merpenli yaya üst geçidi inşa eden Büyükşehir Belediyesi, 7 üst geçidin yapımını da sürdürüyor. 


Başkan Kocaoğlu çalışmaları denetledi


Kentin dört bir yanında devam eden yatırımları yerinde incelemek üzere şantiye turları yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Anadolu Caddesi’ndeki üst geçit inşaatları hakkında da bilgi aldı. Karşıyaka Jandarma Komutanlığı, Karşıyaka Anadolu Lisesi, Çiğli...