26 / 04 / 2024

İzmir Atatürk Spor Kompleksi yıkılacak

İzmir Atatürk Spor Kompleksi yıkılacak

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir Atatürk Spor Kompeksi'nin yerinde yeni bir kompleks için harekete geçeceklerini bildirdi.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte detaylar...

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Elazığ Atatürk Stadı yıkılıyor!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu'nda yıkım işlemlerini başlattı. 

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım başladı!

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım çalışmalarına başlandı. Elazığspor’un ikinci yarıdaki maçlarını Elazığ dışındaki şehirlerde oynayacağı açıklandı. 

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Konya Atatürk Stadyumu yıkıldı!

60 branşın spor yapma imkanına sahip olduğu Konya Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkıldı

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Adıyaman Atatürk Stadyumu sezona hazır!

Adıyaman’da 2017-2018 futbol sezonu öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadyumunda gerekli bakım ve onarım çalışmaları sonrasında eksikler giderildi.

İzmir Atatürk Spor Kompleksi yıkılacak Haberi

İzmir Atatürk Spor Kompleksi yıkılacak

Karşıyaka, Göztepe ve Alsancak statlarından sonra sıra Atatürk’e gelecek. O proje kenti zengin edecek.


İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, dün Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ile birlikte düzenlediği basın toplantısında vakfın çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, son yıllarda spor tesisleri yönünden büyük sancı yaşayan İzmir'i bu yönden zengin edecek bir projenin hazırlığına girişeceklerini müjdeledi. Öncelikli olarak Karşıyaka, Göztepe ve Alsancak statlarının yapımıyla ilgili süreci hızlandırıp, İzmir kulüplerinin stat sancısını dindirme yönünde çalıştıklarını, ancak önünde hiç bir engel kalmayan bu projelerin ardından, İzmir Atatürk Spor Kompeksi'nin yerinde yeni bir kompleks için harekete geçeceklerini bildirdi.


İzmir'de sinerji yaratılmalı


Kulüp yönetimlerinin sportif başarı ve ekonomik sıkıntıları aşma yolunda yaptığı çalışmalar içinde, uzun vadeli düşünme şansı olmadığını, İZVAK'ın kulüpler adına bu misyonu...