16 / 04 / 2024

İzmir Bayraklı Belediyesi gayrimenkulleri

İzmir Bayraklı Belediyesi gayrimenkulleri

İzmir Bayraklı Belediyesi, kaybettiği bir "kamulaştırmadan el atma" davasından çıkan 13 milyon 713 bin TL tazminat nedeniyle gayrimenkullerinin haczedilmesiyle karşı karşıya kaldı.

Bayraklı Belediyesi'nden İzmir'de kiralık akaryakıt istasyonu!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, Bayraklı Salhane'de yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre kiralama ihalesi 22 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Serdar Sandal'dan düşük faizli kredi çağrısı!

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüm kredisini değerlendirdi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

İzmir Bayraklı'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, İzmir Yamanlar'da yer alan arsayı 10 milyon 474 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

İzmir Bayraklı'da riskli yapılar için düzenleme!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan riskli yapılar için yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından hazırlanan imar planı notu CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oy birliğiyle kabul edildi. 

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

İzmir Bayraklı’da 6 bin 875 konut riskli çıktı!

Bayraklı Belediyesi, birinci derece deprem bölgesi olan İzmir'de, yeni ev alacaklara ya da oturduğu binanın güvenli olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlara binalarının depreme dayanıklı olup olmadıklarını öğrenebilecekleri önemli bir hizmet sunmaya başladı...

Bayraklı'da ev alacaklara ücretsiz danışmanlık!

Bayraklı Belediyesi tarafından birinci derece deprem bölgesi olan İzmir’de, yeni ev alacaklara ya da oturduğu binanın güvenli olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlar için önemli bir hizmet sağlıyor.

Bayraklı'da akaryakıt istasyonu kiralama ihalesi 24 Nisan'da!

İzmir Bayraklı Belediyesi Salhane Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonunu ihale ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Bayraklı Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Adalet Mahallesi'nin imar planı yenilenecek!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahalleri'nin ardından Adalet Mahallesi'nin eskiyen imar planını yenilemeye hazırlanıyor.

İzmir Bayraklı Belediyesi gayrimenkulleri Haberi

İzmir Bayraklı Belediyesi gayrimenkulleri

İzmir'in Bayraklı ilçesi Adalet Mahallesi'nde, Yeni Kent Merkezi Planı ile son yıllarda en hızlı gelişen kesimde, Anadolu Caddesi'nden geçmişte Altınyol'a bağlantı sağlanan, bugün ise Adnan Kahveci Köprülü kavşağına bağlanan 1597/2 sokağın da içinde yeraldığı, imar planında yol ve park alanı 1570 metrekare büyüklüğündeki arazinin Bayraklı Belediyesi'nde 1 yıldır süren krize neden olduğu ortaya çıktı. Arazinin sahibi olan Konya merkezli şirket imar planında kısmen yol kısmen park alanı olarak belirlenmesine karşın kendilerine aynı değerde emsal taşınmaz verilmediği, kamulaştırma yapılmadığı, taşınmazdan faydalanamadıkları, satamadıkları, bina yapamadıkları, kiraya veremedikleri için Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi'ne dava açtı. Mülkiyet haklarından yararlanamadıklarına ve Yeni Kent Merkezi'nde denize nazır arazinin değerine dikkat çeken davacılar üç yıl önce tazminat talebinde bulundu. Davada üzerinde en çok tartışma yaşanan...