26 / 04 / 2024

İzmir Bayraklıya kültür merkezi mi yapılıyor

İzmir Bayraklıya kültür merkezi mi yapılıyor

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yatırımlar devam ederken, Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesindeki kültür merkezinin temelini attı.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Murat Kurum: Kanal İstanbul'da mahalle kültürü yaşatılacak!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'da mahalle kültürünün yaşatılacağı mekanlar oluşturulduğunu dile getirdi.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma Bölgesi sınırları yeniden belirlendi!

İzmir Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi sınırları yeniden belirlendi.

4 maddede sitelerde yaşam kültürü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşam kültürü" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası kültür mirası oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunması gereken kültür varlığı olarak tescillendi.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kartepe Uzuntarla’ya kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi inşa edecek. . Kartepe Uzuntarla kültür merkezi toplam bin 490 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

İzmir Bayraklıya kültür merkezi mi yapılıyor Haberi

İzmir Bayraklıya kültür merkezi mi yapılıyor

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yatırımlar devam ederken, Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesindeki kültür merkezinin temelini attı. Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesinde kültür merkezi yapmak için harekete geçti. Bin 334 kilometre metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek kültür merkezinin temeli ise atıldı. Kurs merkezleri, spor salonu ve semt evinin yer alacağı 6. Kültür Merkezi, aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılabilecek. Merkezin 5 katlı olacağı ve kısa zaman sonra hizmete açılacağı belirtildi.


Yeni...