26 / 04 / 2024

İzmir belediyesi ulaşım projeleri 2015

İzmir belediyesi ulaşım projeleri 2015

Bornova’yı Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını oluşturan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli törenle atıldı. Projenin tamamlanmasıyla, İzmir tarihinde ilk kez 35 metre genişliğinde iki bulvara sahip olacak..

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

İETT Ulaşım Akademisi kuruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu UGETAM ile İETT arasında yapılan anlaşma uyarınca Ulaşım Akademisi kurulacak.

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Otobüs A.Ş. kazandı!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan İstanbul Yeni Havalimanı Toplu Ulaşım İhalesi'ni, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı...

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Ulaşım Akademisi arazisi için imar planı onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2 yıl önce hazırladığı “Ulaşım Akademisi” arazisiyle ilgili imar planları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

İzmir belediyesi ulaşım projeleri 2015 Haberi

İzmir belediyesi ulaşım projeleri 2015

Hayata geçirdiği karayolu köprülü kavşakları ve karayolu alt geçitleri ile kentin pek çok kilit noktasında kesintisiz ulaşım sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Altınyol'dan Bayraklı ve Bornova ilçelerine ulaşımı kolaylaştıracak “Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı”nı da kente kazandırıyor. İlyada ve Odysseia destanlarının yazarı ünlü Homeros'un adını taşıyan Bornova'daki vadiyi, Meles deltasına geçişi sağlayan Bayraklı Altınyol kıyılarıyla buluşturan aksın son aşaması olan kavşağın temeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katıldığı törenle atıldı.


PROJE MALİYETİ 100 MİLYON TL

22,5 milyon TL maliyetle yaşama geçirilecek kavşağın 1 yılda tamamlanacağını belirten Başkan Kocaoğlu, Homeros Bulvarı'nın ardından bu projenin de tamamlanmasıyla birlikte İzmir'in, tarihinde ilk kez 35 metre genişliğinde, her türlü donanına sahip 2 bulvara sahip olacağını söyledi. Başkan Kocaoğlu, inşaat çalışmaları ve kamulaştırmalar tamamlandığın proje maliyetinin 100...