16 / 04 / 2024

İzmir Bergama esnaf tahliyesi

İzmir Bergama esnaf tahliyesi

Bergama'da 14 Eylül Stadı’nın alanını da kapsayan bölgede inşa edilecek 'millet bahçesi' projesi için tartışmalı süreç hızla devam ederken, dükkanlarını tahliye eden esnaflar duruma tepki gösterdi.

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

Narlıdere Metrosu ve Çiğli Tramvayı için tarih veren Tunç Soyer'den Bergama'ya İZBAN müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İZTAŞIT Bergama’nın tanıtım toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Soyer, Bergama'ya İZBAN müjdesi verdi.

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Bergama'da yüzde 20 indirimle konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihi kaçırmayın!

İzmir Bergama Milli Emlak, İzmir ili, Bergama ilçesi, Zeytindağ Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle satıyor. Peki İzmir Bergama'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte arsa ile ilgili detaylar...

İzmir'de 5 adet 2+1, 3+1 konut satılıyor! Ev almak isteyenlere müjde! 

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Maltepe Mahallesinde yer alan 5 adet 2+1, 3+1 konutu satıyor. Peki İzmir Bergama'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir Bergama'da 25 adet arsa ile arazi satılıyor! Metrekaresi 60 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan toplam 25 adet arsa ve araziyi 134 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Bergama Belediyesi İzmir'de 3 arazi satacak! 

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama'da yer alan üç adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 23 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Bergama'da 7 adet arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesi, Kadıköy, Bölcek ve Kurtuluş Mahallelerinde yer alan 7 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Bergama'da 97 bin TL'den başlayan fiyatlarla 11 gayrimenkul satılıyor! 

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

İzmir Bergama'da KDV'den muaf satılık arsa! Metrekaresi 2 bin 650 TL'ye! 

İzmir ili Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve merak edilen tüm detaylar...

9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibariyle kabul edilmeye başlandı. TOKİ, 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Bergama projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ İzmir Bergama 2022 ucuz konut projesi...

Belediyeden İzmir'in o ilçesinde satılık arsa fırsatı! Hemen bu son dakika ilanına bakın!

İzmir İli Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir Bergama Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 56 milyon 100 bin 996 TL bedelle satışa çıkardı. 

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

İzmir Bergama esnaf tahliyesi Haberi

İzmir Bergama esnaf tahliyesi

Bergama'da 14 Eylül Stadı’nın alanını da kapsayan bölgede inşa edilecek 'millet bahçesi' projesi için tartışmalı süreç hızla devam ederken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ilçedeki esnafla görüştü. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bergama Belediyesi'nin stadyumun etrafındaki esnafa tahliye yazısı yollayarak 60 gün süre vermesinden sonra Başkan Tunç Soyer, esnafın istek ve önerilerini dinledi.

Tunç Soyer, "Süreci siz yaşıyorsunuz, biz de takip ediyoruz. Bildiğiniz gibi bununla ilgili bir dava sürecini de başlatmıştık. Fakat görünen o ki sorun var. Biz, bundan sonra nasıl bir yol izleyelim, bunu beraber konuşup kararlaştıralım diye geldik. Sizlerin fikirlerini, önerilerini almak istiyorum. Biz sonuna kadar yanınızda olacağız, hakkınızı koruyacağız" diye konuştu.

86 ESNAF ARKADAŞIMIZLA AVUKAT TUTTUK”

Esnaf İbrahim Dericioğulları, "Biz mağdur olmak istemiyoruz” ifadelerini kullanırken,...