19 / 04 / 2024

izmir berlin fuarında tanıtılacak

izmir berlin fuarında tanıtılacak

İzmir, Almanya'nın Berlin kentinde 48 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ITB Berlin Turizm Fuan için hazırlıklarını tamamladı.

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Altav ve Altid turizm adına Berlin Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

Bodrum Berlin'de turizm fuarında tanıtılacak!

Turizm kenti Bodrum Mart ayında Almanya’nın Berlin şehrindeki turizm fuarında tanıtılacak. Birçok turizm fuarına katılan Bodrum Mart ayında ise Berlin fuarına gidiyor..

İzmir yeni turistler çekmek için Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda!

Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge ile Boyalık Beach Otel Ön Büro Müdürü Eren Özkan, Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda kurulan İzmir standında görüşmelerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çorum, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye turizm sektörünün önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı düzenlenen törenle açıldı. Çorum da Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda tanıtıldı...

Kuşadası'nın tanıtımı Travel Turkey İzmir Fuarı'nda yapılacak!

Seyahat sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve de ziyaretçileri biraraya getirmeyi hedefleyen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı 'nda Kuşadası, 140 metrekarelik bir stant ile yer alıyor.

AS-EL Mimari Sistemler İzmir Fuarı'nda ilgi gördü!

AS-EL Mimari Sistemler alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege Bölgesi'nde lider projelere imza atıyor. Firma katıldığı İzmir Uluslararası Fuarı'nda ürünleriyle ilgi odağı oldu...

Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Uçhisar tanıılacak!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği 8. kez 7 Aralık günü İzmir Fuar'ında yapılacak.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İzmir Yapı Fuarı'nda!

Türk yapı sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Turkeybuild İzmir Yapı Fuarı 6-9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi fuara 50 üyesiyle katıldı...

İzmir, İngiltere turizm fuarında tanıtıldı!

İzmir Kalkınma Ajansı'ndan ( İZKA ) yapılan açıklamaya göre, Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market Londra Turizm Fuarı'nda İzmir tanıtıldı.

Kent Expo Fuarı'nda, 'Kentsel Dönüşüm ve İzmir' semineri yapılacak!

16-19 Ekim 2014 tarihlerinde organize edilecek 'Kent Expo' Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı önemli bir seminere ev sahipliği yapacak. Kent Expo Fuarı'nda, 'Kentsel Dönüşüm ve İzmir' konusunda seminer gerçekleştirilecek.

İzmir Fuarında Romanlar İZKEND’i ziyaret etti!

İzmir Fuarında Romanlar İZKEND’i ziyaret etti. Roman Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Yakup Çardak ,geleneksel İzmir Fuarında İZKEND standına gelerek yetkililerden kentsel dönüşüm konularıyla ilgili bilgi aldı...

izmir berlin fuarında tanıtılacak Haberi

izmir berlin fuarında tanıtılacak

İzmir, Almanya'nın Berlin kentinde 48 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ITB Berlin Turizm Fuarıiçin hazırlıklarını tamamladı. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban, "Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin'e IZKA'nın temin ettiği İzmir standı altında yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. İzmir'in Akdenizli kimliğini ön plana çıkaran bir stant tasarımı hazırlandı. İzmir'i dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatacağız" dedi.  Yılmazçoban, İzmir standında turizm sektörü temsilcilerinin, ikili iş görüşmeleriyle İzmir turizmine katkı sağlayacağını söyledi. 


Yeni...