24 / 04 / 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 projeleri

AOSB’deki sanayici ve işadamlarıyla sabah kahvaltısında buluşan Başkan Aziz Kocaoğlu, İnciraltı planları ile ilgili konuştu: "Doğru planlama istiyorum. İnciraltı doğru planlandığında, İzmir’i kimse tutamaz.” dedi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesi! Dev bütçenin açığı nasıl finanse edilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2023 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bütçede yatırım payını yüzde 99 artırdıklarını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023'de 57 milyar lira yatırım yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yamanlar arazisi teklifi reddedildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Grand Plaza şirketi aracılığıyla Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için ihalede verdiği teklif reddedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem kredisi iptali mecliste kabul edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 1999 deprem sonrası Avrupa Yatırım Bankası’ndan kullandığı kredinin kalan 270 Milyon TL’lik kısmının iptali TBMM’de kabul edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde ihale kavgası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin encümen kararı ile Karabağlar’da satışa çıkardığı 57 konutun 52’sine bir inşaat firması talip oldu. Firmanın ihaleye girerek konutların fiyatlarınıartırdığını belirten vatandaşlar belediye önünde tepkilerini gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyet raporu kabul edilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 yılı faaliyet raporu, büyükşehir belediye meclisinde 122'ye karşı 173 oyla reddedildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin satışa çıkardığı hastaneye alıcı çıkmadı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 699 milyon TL borcunu ödeyebilmek için satışa çıkardığı Özel Büyükşehir Hastanesi'ne alıcı çıkmadı. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Alan olmadı. Satmaktan vazgeçtik. Hastaneyi kar elde eden bir kurum haline getirmeye çalışacağız" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 projeleri Haberi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 projeleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde “Cuma Dostları” grubuna konuk oldu. Çiğli’de her kesimden meslek sahibinin ve işadamlarının bir araya gelmesiyle oluşturulan grubun sohbet toplantısına Başkan Kocaoğlu’nun yanı sıra Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, Çiğli Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Aziz Eroğlu da katıldı.


Sanayici ve işadamlarına Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 projeleri hakkında bilgi veren Başkan Aziz Kocaoğlu, İnciraltı’nın planlanması konusunda en çok kendisinin çaba gösterdiğini hatırlatarak, “İnciraltı’nın planlanmasını kent gündemine getiren benim. ‘Burası için özel yasa çıkmalı’ demekten dilimde tüy bitti. Ama yanlış yapılanlara karşı da bu kentin geleceğini korumak durumundayım; bu...