26 / 04 / 2024

İzmir Büyükşehir kamulaştırma

İzmir Büyükşehir kamulaştırma

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

İzmir Büyükşehir, kamulaştırmalar için 35 milyon TL harcadı!

Tarihi yapıların restorasyonu için 55 milyon lira, arkeolojik kazıların önünü açan kamulaştırmalar için de 35 milyon lira harcayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7 ören yerinde devam eden arkeolojik kazılara da yaklaşık 8.5 milyon TL destek verdi.

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi iki senede 310 milyon liralık arazi aldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2019 ve 2020 yıllarında 310 milyon liralık gayrimenkul satın aldı. 2021 yılında ise kamulaştırmalar için 218 milyon lira harcanması hedefleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım kararı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada şehirde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılarak yerine tarihi Hükümet Konağı ile bütünleşen sembolik bir başkanlık ve meclis binası yapılacağını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kira ihalesi gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Tanıtım Şube Müdürlüğü'ne ait tanıtım alanlarının gelir getirmesi amacıyla 3 yıl süreyle ihaleye çıkarılması ihaleye çıkılması tartışmalara neden oldu…

İzmir Büyükşehir 2020 bütçesinde aslan payı altyapı ve ulaşım yatırımlarını!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7 milyar 950 milyon TL'lik 2020 yılı bütçesi kabul edildi. Bütçenin yüzde 46’sı yatırımlara ayrıldı.

İzmir Büyükşehir Meclisi’nde 6 ilçenin 2020 bütçesi onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019 yılı Kasım Ayı Toplantısı 4. birleşiminde altı ilçenin 2020 bütçesi onaylandı.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

İzmir Büyükşehir 17.2 milyon lirayı zimmetine geçirdi!

Sayıştay İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından taşıt alt geçit yapımının iki ayrı iş gibi ihale edilmesiyle ilgili 17 milyon 283 bin lira zimmet çıkardı. Paranın ödenmesi için ihalede imzası bulunan çalışanlara paylaştırıldı.

İzmir Büyükşehir kamulaştırma Haberi

İzmir Büyükşehir kamulaştırma

Yaptığı karayolu alt-üst geçitleri ve açtığı yeni imar yolları ile kent ulaşımına önemli noktalarda yeni bir soluk getirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka3 Mahallesi 129/19 Sokak’ta 650 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde imar yolunun açılması amacıyla çalışmalara başladı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 600 bin liranın üzerinde kamulaştırma bedeli ödeyen Büyükşehir Belediyesi, Evka3 Mahallesi'ndeki sanayi bölgesinden Ankara Caddesi’ne direkt geçiş sağlamış olacak. 129/7 kesişiminden otoyol giriş kavşağına bağlanmak için 1300 metre yol gidilmesi gerekirken yeni yapılan yolun tamamlanması ile beraber bu mesafe 650 metreye...