25 / 04 / 2024

İzmir CB Rota Gayrimenkul

İzmir CB Rota Gayrimenkul

İzmir CB Rota Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Koçel, "Gayrimenkul sektöründe uzun süredir bekleme pozisyonunu koruyan yatırımcılar, artık seçimsiz geçecek 4 yıl için alıcı duruma geçecektir" dedi...

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ev sahiplerine rota değiştirtti! Kadıköy'de 1+1 fiyatına Amerika'da 2 katlı ev!

Son dönemlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler ev sahiplerine de rota değiştirtti. Yüzde 25 zam sınırlamasına takılmak istemeyen ev sahipleri yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. 

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler...

Konut tercihinde rota yeniden oluşturuldu! Bu iki bölgeye dikkat!

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artış sebebiyle satın alma ve kiralama bölgelerinde rota yeniden oluşturuldu. Trakya konut-arsa satın alma grafiğinde üstünlük sağlarken Karadeniz ve Ege Bölgesi'ne ilgi oldukça arttı.

Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor? Yatırımcıları neler bekliyor?

Borsa İstanbul'un izleyeceği süreç merakla araştırılıyor. Bu konuda, uzman isimlerden gelen açıklamalar da yakından takip ediliyor. Peki Borsa İstanbul'da rota yeniden mi oluşturuluyor?

Cb Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Bayram tarafından kuruldu.

Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra geleceği rakam ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altının ons fiyatı dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra rekora bir adım daha yaklaştı. Altında rota oluşturuldu! Altının 9 ay sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı!

Altında rota yeniden mi oluşturuluyor? Altın 2 bin doları ne zaman aşacak? İşte uzmanların tahminleri…

ABD’de başlayan bankacılık krizinin ardından piyasalarda yaşanan panik havası ile birlikte altına olan talep arttı. Bankacılık krizinin başlangıcından bugüne geçen 11 günlük süreçte ons altın yüzde 8 oranında değer kazandı. Peki, önümüzdeki süreçte altın nasıl bir rota izleyecek?

İstanbul'da resmen deprem göçü başladı: Rota sahil şeridinden kuzeye!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremler sonrasında İstanbul’dan il dışına deprem göçü başladı. Taşınmalarda en yoğun talep ise Ankara ve İzmir’de yaşandı.

Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da merak ediyor.  Euro 10 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Rota resmen belli oldu! Elinde euro olanlar acil baksın

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Avrupa Merkez Bankası Başkanı kararını verdi! Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Mart ayındaki faiz patikası için kararını verdi.  Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak...

İzmir CB Rota Gayrimenkul Haberi

İzmir CB Rota Gayrimenkul

İzmir CB Rota Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Koçel, Türkiye’nin sürekli seçimler ile yorulduğunu, ülkenin bir an evvel ekonomik sorunların çözüme odaklanması gerektiğini söyledi. Koçel, "Gayrimenkul sektöründe uzun süredir bekleme pozisyonunu koruyan yatırımcılar, artık seçimsiz geçecek 4 yıl için alıcı duruma geçecektir" diye konuştu. 

Türkiye'nin gündemini uzun bir süre meşgul eden İstanbul Belediye Başkanlık seçiminin tamamlandığını, milli iradenin tecelli ettiğini ifade eden Saadet Koçel, herkesin bir an evvel ülkenin gerçek gündemi olan ekonomiye odaklanması gerektiğini belirtti. 

Koçel, faizlerin yüksek olması, dövizin TL karşısında daha da değerleneceği algısı ve seçim sürecinin gayrimenkul ’de satışları olumsuz etkilediğini belirtti. Koçel, "Belirsizlik süreci ortadan kalktığından dolayı, gayrimenkul sektöründe uzun süredir bekleme pozisyonunu koruyanlar, şimdi yatırım planlarını hayata geçirmeye başlayacaklardır. Türkiye’nin önünde seçimsiz 4 yıl var....