19 / 04 / 2024

İzmir Defterdarlığı ihale ilanları

İzmir Defterdarlığı ihale ilanları

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmir İli Menemen, Güzelbahçe ve Konak İlçesi'nde yer alan 4 gayrimenkulü 35 milyon 357 bin 599 TL bedelle satışa çıkarıyor.

TOKİ'den İzmir'e 759 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih belli oldu!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesinin ihale tarihini açıkladı.

İzmir Defterdarlığı'ndan 16.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Gaziemir'de yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

İzmir Gaziemir'de 5,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Gaziemir'de yer alan arsa İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için  5 milyon 165 bin TL bedel isteniyor.

İzmir Defterdarlığı'ndan 17.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Menderes'teki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 27 Nisan'da yapılacak..

Bayraklı Çevre ve Şehircilik ile Kaymakamlık binası yapım ihalesi 24 Mayıs'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Kaymakamlık binası ile yükleniciye kalacak Ofis binası yapım işi ihale ediliyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı, 2 ilçedeki 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 28 Mart'ta gerçekleşecek..

İzmir Defterdarlığı'ndan denize sıfır altın araziler!

İzmir Defterdarlığı Çeşme’de 27, Karaburun’da ise tek parça arazi satışı için düğmeye bastı. Defterdarlık 28 adet satış için toplam 22 milyon 484 bin TL'lik tahmini bedel belirledi. Karaburun’daki arazi ünlü Dolungaz Kamp Alanı’na yürüme mesafesinde yer alıyor.

İzmir Reisdere'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Reisdere Mahallesi'ndeki 3 bin 551 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 11.7 milyon TL'ye 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı İzmir'deki 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Defterdarlığı'ndan 14.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmir İli, Menemen, Bornova ve Buca İlçelerinde yer alan 5 gayrimenkulü toplamda 14 milyon 759 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir'de 20.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi 14 Aralık'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 20.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi yapılacak. İhale 14 Aralık'ta yapılacak..

İzmir Defterdarlığı'ndan 4.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı İzmir İli Çiğli, Gaziemir ve Bornova İlçelerinde yer alan 3 arsayı toplamda 4 milyon 339 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

İzmir Defterdarlığı ihale ilanları Haberi

İzmir Defterdarlığı ihale ilanları

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; İzmir Menemen, Güzelbahçe ve Konak İlçesi'nde bulunan 4 gayrimenkulü satışa sunuyor. Satışa konu gayrimenkullerin cinsi, arsa, kargir depo-arsa ve zeytinli arsa olarak belirlendi.


İzmir Menemen İlçesi Ulucak Mahallesinde,  5.574,00 metrekare yüzölçümlü ve 9.400,00 metrekare yüzölçümlü arsa satılıyor. 


İzmir Güzelbahçe İlçesi Güzelbahçe Mahallesinde, 7.045,00 metrekare yüzölçümlü zeytinli arsa satışa çıkıyor. 


İzmir Konak İlçesi Mersinli Mahallesinde, 5.000,00 metrekare yüzölçümlü kargir depo,arsa satışı yapılacak. 




1 - Yukarıda özellikleri ve ihale bilgileri belirtilen satış ihalesi yapılacak taşınmazlardan; 1-3. sıradakiler 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulüyle, 4. sıradaki 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.

2 - 2886 Sayılı Kanunun 36.maddesine göre kapalı teklif usulüyle ihalesi yapılacak taşınmaza ait teklifler;

a)...