24 / 04 / 2024

izmir gayrimenkul yatırımları

izmir gayrimenkul yatırımları

Türkiye ile Rusya arasında gittikçe sağlamlaşan diplomatik ilişkiler, ticareti de olumlu anlamda etkilemeye başladı. Rusya’nın gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren önemli markası RentaLab İzmir’de yatırımlarına başladı.

İzmir'de gayrimenkul son 3 yılda yüzde 38 kazandırdı!

Gayrimenkul için Strateji Platformu İzmir şubesinin ilk yuvarlak masa toplantısı “İzmir’de Gayrimenkul Yatırım Alternatifleri” konu başlığı altında İzmir Four Points By Sheraton’da gerçekleşti. 

Onur Durmuş: Yatırımcı rotayı gayrimenkule çevirdi!

Coordinat Bornova projesiyle inşaat sektöründe hedef büyüten DRC Grup'un Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 2016 yılının inşaat sektörü açısından verimli bir yıl olduğunu belirterek, "Yatırımcılar, ekonominin dalgalanmalar yaşadığı bu dönemde, rotayı gayrimenkule, krizi

Gayrimenkulde İzmir’e talep arttı!

YATIRIM danışmanlığı şirketi Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra İstanbulluların İzmir'de konut talebinin arttığını belirtti.

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı İzmir'e çevirdi!

İzmir ve çevresi son 10 yılda gayrimenkul hareketliliği konusunda dikkat çekici gelişimlere ev sahipliği yapıyor. Özellikle şehir merkezine olan göçlekonut ihtiyacının artması, ulaşım imkânlarının kolaylaşması İzmir’i cazibesini artırdı.

İzmir gayrimenkul yatırımlarında Türkiye'nin yıldızı olacak!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak: "Gayrimenkul yatırımcılarını İzmir’e davet ediyorum. Çünkü İzmir, Türkiye'nin gelecekteki “yıldızı” olacak ve hala gayrimenkul fiyatları İstanbul'un üçte biri kadar.” dedi.

İzmir yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin en uzun plajlarından birine sahip olan İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Pamucak sahili, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor

İzmir gayrimenkul yatırımında büyük fırsatlar barındırıyor!

İzmir'in mevcut potansiyelleri ile birçok fırsatları sunarak gayrimenkul alanında önemli bir gelişim sürecinde bulunduğu belirten GYODER Başkanı Işık Gökkaya, bölgede konutun yanı sıra özellikle ofis ve AVM yatırımlarına ihtiyaç olduğunu söyledi...

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7hılls Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Çeşmeci tarafından kuruldu. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

izmir gayrimenkul yatırımları Haberi

izmir gayrimenkul yatırımları

İzmir’de son yıllarda üretilen markalı gayrimenkul projeleri, Rus yatırımcıların da gözdesi oldu. Rusya’da faaliyetlerini yürüten bir gayrimenkul markası olan RentaLab, İzmir gayrimenkul piyasasına yatırımda bulundu ve ilk olarak İzmir temsilcisi olarak gayrimenkul uzmanı Daryna Bochok ile bir anlaşma gerçekleştirdi. Bochok: “Daryna Bochok’u tercih etmemizin nedeni İzmir bölgesinde bilinirliğinin olmasındandır. Arkasında güçlü bir PR desteği olan Daryna ile başarılı satışlar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Ruslar İzmir’i hem tatil hem de ticari bir kent olarak görüyor

İzmir’de 30 bine yakın Rus vatandaşın yaşadığını belirten Kseniia Burova, ‘Ruslar Türkiye’ye genelde tatil amaçlı geliyorlar.  Türkiye’de düzenli bir yaşam kurmak isteyen büyük bir kitle var. Yaz aylarının dışında da aktif bir hayata sahip olmak isteyen Ruslar yeni arayışlar içerisinde. Yaptığımız gayrimenkul analizlerine göre, Türkiye’de hem...