20 / 04 / 2024

izmir güzelkent evleri fiyatları

izmir güzelkent evleri fiyatları

İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen Güzelkent Evleri projesi Sönmezoğlu Yapı imzası taşıyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı...

Larissa Göl Evleri İzmir 2019 fiyatları!

Erden İnşaat tarafından İzmir'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede alıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.  

Larissa Göl Evleri: Hayalleri İzmir'de yaşamak olanlara!

Daire teslimlerinin 2019 sonunda başlaması planlanan  Erden Larissa Göl Evleri'nde 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Larissa Göl Evleri İzmir 2018 fiyatları!

Larissa Göl Evleri İzmir 2018 fiyatları minimum 155 bin TL'den başlıyor. Proje Erden İnşaat tarafından İzmir Menemen'de hayata geçirildi...

Larissa Göl Evleri İzmir güncel fiyatlar!

Larissa Göl Evleri İzmir güncel fiyatları 155 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İzmir Menemen'de yükselen projede toplam 1.200 konuta yer veriliyor...

Güzelkent Konutları Seferihisar fiyatlar!

İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen Güzelkent Evleri projesi Sönmezoğlu Yapı imzası taşıyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı...

İzmir Menemen Larissa Göl Evleri satışları ne zaman?

İzmir Menemen'de konumlandırılan İzmir Menemen Larissa Göl Evleri 1200 konuttan meydana geliyor. Proje 5 etap şeklinde tasarlandı. Peki İzmir Menemen Larissa Göl Evleri satışları ne zaman?

İzmir Larissa Göl Evleri 1 Nisan'da satışta!

Larissa Göl Evleri Projesi 1 Nisan Cumartesi günü, “Şaka değil gerçek, kira öder gibi ev sahibi olun!” sloganı ile satışa çıkıyor. ERDN İnşaat imzalı Larissa Göl Evleri'ne ev sahiplerinin konforu bir yaşam bekliyor.

İzmir Larissa Göl Evleri'nde taksitle peşinat imkanı!

ERDN İnşaat tarafından İzmir menemen'de inşa edilen 1.200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin lansmanı yapıldı.

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

İzmir Güzelkent Konutları teslim tarihi!

Güzelkent Konutları projesi Sönmezoğlu Yapı tarafından İzmir Seferihisar'da inşa ediliyor. Seferihisar Güzelkent Konutları 75 daire ve 4 iş yerinden oluşuyor.

İzmir Güzelkent Konutları'nda teslimler 2017'de!

Sönmezoğlu A.Ş.'nin Seferihisar Sığacık yolu üzerinde yapımına başladığı Güzelkent Konutları, Sakin Şehir felsefesine uygun mimari özellikleri ve yüksek yaşam kalitesi ile büyük ilgi görüyor. Projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.

İzmir Pelikan Göl Evleri' nde fiyatlar 36 bin 900 TL' den başlıyor!

Sarp Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen İzmir Pelikan Göl Evleri projesinde daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Pelikan Göl Evleri' nde fiyatlar 36 bin 900 TL' den başlıyor.

Kaşmir Yapı Ankara Göl Evleri Projesi! 295 bin TL'ye 2+1!

Kaşmir Yapı Ankara Göl Evleri Projesi kapsamında yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

izmir güzelkent evleri fiyatları Haberi

izmir güzelkent evleri fiyatları

Sekiz blok olarak planlanan Güzelkent Konutları İzmir Seferihisar'da inşa ediliyor. Projede Sönmezoğlu Yapı imzası bulunuyor. 


Projede teslimler Ağustos ayında yapılacak. Toplam 76 adet daireye yer verilen Güzelkent Konutları, 3 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip.


Güzelkent Konutları'nda daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede daire sahiplerine sauna, fitness, otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyunları gibi olanaklar bulunuyor. 


Sönmezoğlu  Güzelkent Konutları  fiyatlar!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Güzelkent Konutları'nda 3+1 daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. Projede çatı dubleksler ise 595 bin TL'den satışa sunuluyor. 



Tel: 0232 782 65 65

Web: http://www.sonmezogluyapi.com/guzelkent-konutlari/

Gizem...