25 / 04 / 2024

İzmir İBB

İzmir İBB

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesinin ve ESHOT Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılına ait faaliyet raporları onaylandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2014'de 1.215 milyar TL'lik yatırım yaptı!

Yatırım ve projelerini "Yerelde kalkınma" hedefiyle gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında yine önemli projelere imza attı. İZSU 267 milyon TL, ESHOT da 73.8 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi.

Buğra Gökce'den seçim vaadi: İzmir'de halkın ev sahibi olması kolaylaştırılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa edip İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Buğra Gökce, adaylık başvurusunu teslim etti ve yapacakları çalışmaları tek tek açıkladı. Gökce, konut erişilebilirliğine de değindi.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi 10.889 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi 9239 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çamaşır makinesi almak isteyenler için çok ses getirecek ürünü Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen tüm detayla

Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi 9900 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 3 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Batuhan Bahıtlı tarafından kuruldu.

Tunç Soyer'den İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer, kent genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Soyer, "Kentsel dönüşüm 2022'de İzmir'e damga vuracak" dedi.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Üçyol-Buca Metro Hattı ihalesi 15 Şubat'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Görev süremin ilk dört yılında toplamda 18,5 kilometrelik yeni metro ve tramvay hatlarını İzmir'in raylı sistem ağına dahil edeceğiz" dedi.

İzmir Kültürpark’taki yapılaşma için Mimarlar Odası'ndan açıklama!

Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman, İBB Meclisine sunulan Kültürpark Planına ait açıklamalar yaptı. Kahraman, "Kültürpark’ta her ne kadar inşaat alanında azalma olsa da işlevlerin sınırlandırılacak yeşil alanın artmasını istiyoruz" dedi.

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Başaran ve Hakan Terzi ortaklığında kuruldu.

İzmir İBB Haberi

İzmir İBB

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Nisan ayı olağan meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesinin ve ESHOT Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılına ait faaliyet raporları onaylandı. Mecliste muhalefetin eleştirilerine cevap veren Başkan Kocaoğlu, toplu taşımada KDV’nin yüzde 18 olmasını eleştirerek “Merkezi hükümet, büyükşehir belediyelerine verdiği bütçenin bir kısmını ulaşımda ÖTV ve KDV olarak geri alıyor. Bundan dolayı da toplu taşıma yapan bütün kurumlar zarar ediyor” dedi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının üçüncü birleşimi Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan idaresinde gerçekleşti. Mecliste İzmir Büyükşehir Belediyesinin ve ESHOT Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılına ait faaliyet raporları görüşüldü. Ak Parti grup Başkanvekili Bilal Doğan, raporu “Karşımızdaki bir faaliyetsizlik raporu durmaktadır. İzmirlilerin parasına sahip çıkılamadığını görüyoruz. Belediye bütçesi sokağa atıldı” sözleriyle eleştirdi. Raporların görüşülmesi sırasında mecliste üyelere ait...