20 / 04 / 2024

izmir incialtı sağlık kampüsümü olacak

izmir incialtı sağlık kampüsümü olacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, İnciraltı'nın sağlık kampüsü olarak planlanması yönünde çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu konseptle bölgenin 20 bin kişiye istihdam sağlayacağını savundu...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Can Sağlık Grubu'ndan İzmir’e 100 yataklı hastane!

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

İzmir Asker Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

İzmir Asker Hastanesi, askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığına devredilmesi sebebiyle İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hatay Ek Hizmet Binasına dönüştürüldü.

İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

İzmir Bayraklı Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş, İzmir İli Bayraklı İlçesi, Laka Mahallesi mevkiinde İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

İzmir'de 3 üniversite, 41 özel okul ve 2 sağlık kuruluşu kapatıldı!

İZMİR'de, ilan edilen OHAL kapsamında alınan önlemlere yönelik çıkartılan ve Resmi Gazete'de yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile, 3 üniversite, 41 özel okul, 62 dernek, 8 vakıf ve 2 sağlık kuruluşu hakkında kapatma kararı verildi.

İzmir Sağlık Serbest Bölgesi nerede kurulacak?

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 2013 yılında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı sırasında projelendirerek gündeme getirdiği İzmir Sağlık Serbest Bölgesi projesinin yerel yöneticilerden destek görmediğini belirtti

İzmir'in 4 ilçesine sağlık yatırımı müjdesi!

İzmir sağlık alanında yatırım hamlesi yapacak. Önümüzdeki günlerde çok sayıda sağlık yatırımı hizmete açılacak ve birçok hastanenin de inşaatına başlanacak. İzmir bu yeni yatırımlarla sağlıkta önemli bir ivme yakalayacak.

İzmir'deki sağlık yatırımları artıyor!

Kentte sağlık yatırımlarıyla birlikte sağlık için İzmir'i tercih eden turist sayısı da arttı. Başta Libyalılar olmak üzere Alman, Gürcü, İngiliz, Azeri ve Norveçli turistler sağlıkta İzmir'i seçti

Kocaeli ve İzmir Sağlık Kampüsleri için anlaşma imzalandı!

GE Sağlık, GAMA Holding ve Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı’na ait projeler olan Kocaeli Sağlık Kampüsü Projesi ve İzmir Bayraklı Sağlık Kampüsü Projesi’nin geliştirilmesi için bir anlaşma imzaladı.

izmir incialtı sağlık kampüsümü olacak Haberi

izmir incialtı sağlık kampüsümü olacak


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, İnciraltı'nın sağlık kampüsü olarak planlanması yönünde çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu konseptle bölgenin 20 bin kişiye istihdam sağlayacağını savundu.  


Kocaoğlu, Balçova’da katıldığı toplantıda, İncialtı'nın kalkınmasının Balçova’nın ve İzmir’in kalkınmasında önemli bir yerinin bulunduğunu söyledi.  İnciraltı’nın sağlık kampüsü olarak planlanması yönünde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Kocaoğlu, "O bölgede bir karış arazim yok; Kendim için değil, söz konusu bölgenin, bu kentin kalkınmasına kaldıraç olacağını düşündüğüm için uğraşıyorum" dedi. 


İnciraltı’nı sadece sağlık konseptiyle, 20 bin kişiye istihdam sağlayacak bir bölge olarak planlamak istediklerini bildiren Kocaoğlu, şöyle devam etti: "Burası, er geç planlanacak. Planlamayı da İzmir Büyükşehir Belediyesi yapacak. Çünkü bu işi Turizm, Orman ve Su ya da Çevre Bakanlıklarına bırakınca, suyu çıkıyor, bir türlü planlanamıyor....