05 / 12 / 2025

izmir inönü caddesi yeşillik caddesi

izmir inönü caddesi yeşillik caddesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 47 milyon TL’yi aşan bir bedelle yaşama geçireceği İnönü ve Yeşillik Caddesi arasındaki 4,5 kilometrelik “ekspres güzergah için yapım çalışmalarına başladı.

Emlak Konut'tan Mekke'ye 400 milyon dolarlık dev proje geliyor! Hayat Mekke için ön sözleşme imzalandı!

Emlak Konut GYO, Suudi Arabistan Belediyeler ve Konut Bakanlığına bağlı National Housing Company (NHC) ile yaklaşık 400 milyon dolar değere sahip "Hayat Mekke" projesi için ön sözleşme imzaladı.

DAP Gayrimenkul’den kentsel dönüşüm için önemli adım! Sarıyer’deki dönüşüm projesi için ön protokol imzalandı!

DAP Gayrimenkul yaptığı açıklamada İstanbul Sarıyer’de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ön protokol imzalandığını duyurdu.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı! İşte iPhone 14 22 Eylül 2022 fiyat listesi

İşte Hepsiburada'nın iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in 22 Eylül 2022 satış fiyat listesi... Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı. Peki iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in fiyatları ne kadar? İşte yanıtı…

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

izmir inönü caddesi yeşillik caddesi Haberi

izmir inönü caddesi yeşillik caddesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 47 milyon TL’yi aşan bir bedelle yaşama geçireceği İnönü ve Yeşillik Caddesi arasındaki 4,5 kilometrelik “ekspres güzergah için yapım çalışmalarına başladı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnönü Caddesi ile Yeşillik Caddesi arasını 3 kilometre kısaltacak yeni ekspres yol için geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirdiği ihaleyi tamamlayarak yapım çalışmalarına başladı. Toplam 7.5 kilometrelik güzergahı 3 kilometre kısaltarak 4.5 kilometreye indirecek yeni güzergah, İnönü Caddesi ile Yeşillik Caddesi arasındaki ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak. Bölge trafiği için devrim niteliğinde olan bu projenin maliyeti, 30 milyon 851 bin TL’si kamulaştırma bedeli, 13 milyon 251 bin TL’si yapım gideri ve 3 milyon 200 bin TL’si asfaltlama olmak üzere 47 milyon TL’yi aşıyor. 


3 kilometre kısalacak 

İnönü Caddesi Metin Oktay Kavşağı’ndan başlayarak Hıfzısıhha önünden 52/18, 52/96, 200/1, 9601,...