19 / 04 / 2024

izmir istanbul caddesi ihale

izmir istanbul caddesi ihale

İzmir Büyükşehir belediyesi, karşıdan karşıya geçmek için son 3 yılda 3 kişinin hayatını kaybettiği Bornova-Manisa yoluna üst geçit yapma kararı aldı. 15 Aralık'ta yapılacak ihalenin ardından, geçit 5 ayda vatandaşların kullanıma sunulacak.

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

İzmir-İstanbul Otoyolu 8 Ağustos'ta hizmete açılacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürmesi planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu'nun 8 Ağustos'ta hizmete açılması planlanıyor.

İzmir- İstanbul Otoyolu'nda 'arazi' isyanı!

İzmir - İstanbul Otoyolu projesi kapsamında 'acele kamulaştırma' yöntemi ile düşük bedelle kamulaştırılan tarım arazileri için ödenmesi gereken ücret farklarını aradan geçen süreye rağmen alamayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İzmir-İstanbul otoyolunun bir etabı daha açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İzmir-İstanbul otoyolunun bir bölümünü daha Aralık ayında hizmete almayı planladıklarını söyleyerek, 'Diğer 29 kilometre artı 4 kilometrelik Akhisar çevre yolu da dahil oranın bağlantısında da hedefimiz şubat tatiline yetiştirmek.' dedi.

İzmir-İstanbul otoyolu İzmir konut piyasasını nasıl etkileyecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir-İstanbul otobanı ile ilgili açıklamalar yaptı. Kocaoğlu, "Bu şehrin geleceğinden biz sorumluyuz" dedi

İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak?

İzmir-İstanbul Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 95'inin tamamlandığı açıklanan proje kapsamında 3 tünel hizmete açıldı. Peki İzmir-İstanbul Otoyolu ne zaman açılacak? İşte cevabı...

Konut metrekare fiyat artışında İzmir, İstanbul'u geçti!

Ege'nin incisi olan İzmir'de konut metrekare fiyat artışı, mart sonu itibarıyla son 5 yılda yüzde 108,6 artarak İstanbul'u solladı. 

İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak!

İzmir'den İstanbul'a otoyol yaptıklarını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, "Böylece İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak" dedi. 

İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek!

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Arnavutköy İlçe Kongresi'nde konuştu. Yıldırım 'İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek' dedi..

Turgay Tanes: İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday!

İstanbul'un tek başına 80 milyonluk bie ülkenin tüm ekonomik gereksimimlerini karşılayamacağını dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday." dedi...

izmir istanbul caddesi ihale Haberi

izmir istanbul caddesi ihale

 İzmir Büyükşehir belediyesi, karşıdan karşıya geçmek için son 3 yılda 3 kişinin hayatını kaybettiği Bornova-Manisa yoluna üst geçit yapma kararı aldı. 15 Aralık'ta yapılacak ihalenin ardından, geçit 5 ayda vatandaşların kullanıma sunulacak. 


Bornova Erzene Mahallesi ve Evka-3 Metro istasyonunu tam ortadan kesen 6 şeritlik İstanbul Caddesi için vatandaşlar üst geçit isteğiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. Habertürk Egeli'nin de gündeme getirdiği konunun ardından belediye, bölgeye üst geçit yapmak için ihaleye çıktı. 15 Aralık tarihinde yapılacak ihalenin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. İnşaat 150 gün içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. 


Habertürk...