26 / 04 / 2024

İzmir Kadifekale haberleri

İzmir Kadifekale haberleri

8 bin 500 yıllık geçmişi ile önemli medeniyetlere ev sahipliği yapan İzmir'in tarih boyunca en önemli simgelerinden biri olan Kadifekale, Büyükşehir Belediyesi'nin dört koldan sürdürdüğü çalışmalarla yeniden ayağa kalkıyor...

İnşaat malzeme fiyatları düşüşe geçti! Demir fiyatlarında dev indirim! İşte 1 ton demirin fiyatı...

İnşaat malzeme fiyatlarında beklenen indirim haberleri gelmeye başladı. İnşaat demir fiyatları gerilemeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç lira?

İflas haberleri gelmeye başladı! Şirketler tek tek kepenk kapatıyor! İzmir ilk sırada!

Ege Bölgesi'nde ekimde 427 şirket iflas haberini açıklalarken, 10 ayda bu rakam 5 bin 51'e ulaştı. Manisa'da 402 şirket iflas ederken İzmir'de 2 bin 217 şirket kepenk kapattı.

Son Dakika! İzmir'de deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, İzmir'in Buca ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. 

Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: İzmir'de korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi İzmir'in Çeşme açıklarında deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor! 1 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer alırken sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorin fiyatları için indirim geleceği öğrenildi. İşte 1 Şubat 2023 Ankara, İzmir, İstanbul mazot, motorin fiyatları ile benzin fiyatı…

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Binali Yıldırım nerede oturuyor?

İzmir Milletvekili Yıldırım, İBB Başkanlığı seçimlerinin ardından ilk işinin Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, kendisinin hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadığını söyledi...

İzmir Kadifekale'de parsel sorunu evsiz bıraktı!

İzmir Kadifekale'de yapılan yıkımlarda yaşanan sorunlar bitmiyor. Kadifekale halkı parsellerde yaşanan belirsizlikler nedeniyle evsiz kalma riskiyle karşı karşıya kaldı.

İzmir Kadifekale çarpık yapılaşmadan kurtarılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin - simgelerinden olan Kadifekale’yi adım adım çarpık yapılaşmadan kurtarmaya çalışıyor.  Belediye, bölgede yaklaşık 30 bin ağaç ve 70 bin çalı dikimi yaparak yeşil dokuyu güçlendirdi. 

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

İzmir Kadifekale haberleri Haberi

İzmir Kadifekale haberleri

İzmir'in tarih boyunca en önemli simgelerinden biri olan Kadifekale, Büyükşehir Belediyesi'nin dört koldan sürdürdüğü çalışmalarla yeniden ayağa kalkıyor .  



İzmir (Anayurt)- 8 bin 500 yıllık geçmişi ile önemli medeniyetlere ev sahipliği yapan İzmir'in tarih boyunca en önemli simgelerinden biri olan Kadifekale, Büyükşehir Belediyesi'nin dört koldan sürdürdüğü çalışmalarla yeniden ayağa kalkıyor. 186 rakımlı Pagos Dağı üzerinde kurulan Kale ve yakın çevresindeki taıihi mirasın ortaya çıkarılması ve korunması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. 


Kadifekale'den Agora-Bayramyeri'ndeki Roma Yolu ve Kemeraltı'nı da kapsayan 270 hektarlık alanın "turizm bölgesi" olarak gelişmesini öngören Büyükşehir Belediyesi, özellikle Kadifekale heyelan bölgesinin boşaltılmasının ardından çalışmalarını hayli yoğunlaştırdı. 


Geçtiğimiz yıl yıkımları tamamlanan 42 hektar büyüklüğündeki alanın devamı konumundaki Yeşildere'de yıkımın son aşamasına gelen, Kosova Mahallesi'nde yıkımlarını sürdüren ve Ballıkuyu'da kentsel dönüşüm için...