19 / 04 / 2024

izmir karabağlarda kentsel dönüşüm projeleri

izmir karabağlarda kentsel dönüşüm projeleri

Danıştay 6. Dairesi Başbakanlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açılan davada İzmir'in Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'nde kentsel dönüşümde kullanılacak 400 dönüme yakın alan için alınan acele kamulaştırma kararının yürütmesini durdurdu.

Karabağlar'ın 5 yıllık planı hazır!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu İzmir'in en seçkin ilçesi haline getirmek için stratejik plan hazırladık, hedefimiz önümüzdeki 5 yılda Karabağlar'ı çağdaş, modern, insanların rahat yaşayabilecek bir kent haline getirmek...

İzmir Karabağlar planları askıya çıkarıldı! 607 hektarlık alanda kritik ayrıntı!

İzmir'in Karabağlar ilçesi 4. Etap (Karabağlar-Günaltay Kesimi) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, askıya çıkartıldı. 

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 konut satılıyor!

Karbel A.Ş, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Üçkuyular ve Basınsitesi mahallelerinde yer alan 3 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm tam gaz! Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. etap için imza atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

izmir karabağlarda kentsel dönüşüm projeleri Haberi

izmir karabağlarda kentsel dönüşüm projeleri

Danıştay 6. Dairesi Başbakanlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açılan davada İzmir'in Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'nde kentsel dönüşümde kullanılacak 400 dönüme yakın alan için alınan acele kamulaştırma kararının yürütmesini durdurdu. Danıştay acele kamulaştırma yönteminin hukuki güvenlik ilkesini ve mülkiyet hakkını zedeleyecek ölçüde kullanılamayacağına ve ayrıca mevcut imar planlarıyla çeliştiğini karar verdi, İzmir'in Karabağlar ilçesi'nde Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan edilen 540 hektarlık bölgede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hak sahipleriyle olan anlaşmazlıkların ardından bu kez de Danıştay'ın verdiği bir kararla sekteye uğradı. Kentsel dönüşüm kapsamında evleri boşaltılacak olan hak sahipleri için konutların yapılmasının düşünüldüğü Uzundere Mahallesi'nde imar planlarında "Ağaçlandırılacak alan ve jeolojik sakıncalı alan", "Yapı yasağı olan bölge" sınırlarında kalan 400 dönüme yakın boş arazi...