25 / 04 / 2024

izmir Karaburun laşım problemi

izmir Karaburun laşım problemi

Mavi ile yeşili buluşturmasına rağmen ulaşım sıkıntısı nedeniyle turizmde istediği ivmeyi yakalayamayan İzmir'in Karaburun ilçesi, yol sorunun çözülmesiyle turizm pastasına ortak olmak istiyor.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

İzmir Karaburun'da 3 adet imarlı arsa 4 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor!

İzmir Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun'da yer alan 3 adet imarlı arsayı 4 taksitle satıyor. Peki İzmir Karaburun'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

Cumhurbaşkanı duyurdu! İstanbul, Ankara ve İzmir için müjde! Ücretsiz oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir için müjdeyi verdi. İşte detaylar!

Belediyeden İzmir Karaburun'da imarlı arsa fırsatı!

İzmir İli Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun İskele Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Kasım 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Simitte tüm bilinenler değişiyor! Taslak hazırlandı

TSE’nin yeni hazırlamış olduğu taslağa göre simit; sokak simidi, pastane simidi, dolgulu simit ve hamuru haşlanmış simit olarak dört şekle ayrılacak. Bunların yanında simit, kendine has tat ve kokuda olacak, acılaşmış olmayacak. İşte detaylar…

10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Karaburun ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri yapılacak. Peki TOKİ Karaburun projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

TOKİ'den İzmir Karaburun projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) son günlerde tartışmalara neden olan İzmir Karaburun projesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ'nin İzmir Karaburun'daki projesinde sular durulmuyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde TOKİ tarafından hayata geçirilmek istenen konut projesine Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'dan tepki geldi. Erdoğan, "Bu konutlar dar gelirli vatandaşlarımıza hitap etmeyecek, üst gelir grubuna yönelik bir rant projesi olacaktır" dedi.

İzmir'de tarım arazisindeki konutlara Bakanlıktan yıkım kararı!

5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununa göre izin dışı yapılan yapılar yıkılıyor. Bununla beraber yıkım emri verilen binalara ceza da kesileceği belirtildi.

İzmir Karaburun'da kentsel dönüşüm tepkisi!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören Karaburun sakinleri kentsel dönüşüm istediklerini dile getirdi. 

izmir Karaburun laşım problemi Haberi

izmir Karaburun laşım problemi

Mavi ile yeşili buluşturmasına rağmen ulaşım sıkıntısı nedeniyle turizmde istediği ivmeyi yakalayamayan İzmir'in Karaburun ilçesi, yol sorunun çözülmesiyle turizm pastasına ortak olmak istiyor.


İzmir'in nüfus olarak en küçük ilçesi olan Karaburun'un kaderi, ulaşım sorununun çözülmesiyle değişti. İlçeye gelen turistlerin sayısı arttı, butik otel ve pansiyonlar ihtiyacı karşılayamaz hale geldi.


Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir'e yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta olan ilçenin, özellikle İzmir-Çeşme otoyolunun Karaburun çıkışından sonraki bölümünde 3 sene önceye kadar ciddi sorunlar olduğunu, yaklaşık 55 kilometrelik yolda 300'den fazla viraj bulunduğunu belirtti.


Karaburun'u "yeşille maviyi buluşturan cennet" olarak tanımlayan Çakır, bu cennetin uzun yıllar keşfedilemediğini vurgulayarak, özellikle günübirlikçi tatilcilerin, yorucu ve tehlikeli yolu nedeniyle ilçeyi tercih etmediğini söyledi.


Çakır, yoldaki yenileme çalışmalarının ardından ilçeye ilginin arttığını dile...