26 / 04 / 2024

izmir ketnsel dönüşüm çalışmaları

izmir ketnsel dönüşüm çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, kentteki deprem sonrası hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Gökçe, çok sayıda konutta tedirginlik yaşandığını belirtti.

İzmir Uzundere dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Karabağlar'a bağlı Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. İZBETON'a tam yetkinin verildiği proje Aralık'ta başlayacak. 

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

İzmir kentsel dönüşüm için kredi bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de gerçekleşecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili 30 yıl vadeli kredi için beklemede olduklarını dile getirdi. 

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası’ndan İzmir kentsel dönüşüm açıklaması!

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası’nın, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nce onaylanan ‘Yapıların dönüşümüne ilişkin yapılacak plan ve uygulama çalışmalarında uyulacak usul ve esaslar’ hakkında yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir'e ve devlete bir takım sorular soruldu.

İzmir kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli?

Cumhuriyet Gazetesi konuk köşe yazarı Av. Senem Kiraz köşe yazısında İzmir'de deprem sonrası çözüme kavuşması gereken konuları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

İzmir'deki dönüşüm projelerine bakanlıktan destek!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında enkaz alanlarında inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projelerine her türlü yardımın yapılacağını açıkladı.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. İzmir'de 2019 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Geçtiğimiz yıl İzmir için 960 TL olan kentsel dönüşüm kira yardım bedeli 2019'da 1.150 TL oldu. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili merak edilenler...

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

İzmir Uzundere dönüşüm projesinde teslimler başlıyor!

“Yerinde, adil ve yüzde 100 uzlaşma esaslı” kentsel dönüşüm modeliyle Türkiye'ye de örnek teşkil eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere'de yapımını tamamladığı ilk 9 bloktaki 280 daire ve 33 işyerini 29 Eylül’de hak sahiplerine teslim ediyor.

İzmir'de dönüşüm hedefi 40 bin konut!

EBSO Meclis toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, halen Uzundere ve Örnekköy'de 1500 civarında daire ve iş yerinin dönüşümünü sürdürdüklerini belirterek, "İlk hedefimiz 35 bin ile 40 bin adet arasında konut  üretmek" dedi.

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın startı verildi!

Karabağlar'ın Uzundere bölgesinde başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk etabın konutlarını tamamlayan, 2. etabın  temelini atan Büyükşehir, şimdi ise 3. etabın startını verdi...

İzmir kentsel dönüşüm modeli örnek olacak!

“11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti..

izmir ketnsel dönüşüm çalışmaları Haberi

izmir ketnsel dönüşüm çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, İzmir'de yaşanan deprem, sel felaketleri ve Kovid-19 salgınına karşı Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü "kriz belediyeciliğini", katıldığı programda değerlendirdi. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Gökçe, deprem ardından hız verilen kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili, "Kat sıkıştırma, emsal değişiklikleri gibi hak kaybına neden olan sorunları çözmek için Büyükşehir Belediye Meclisi pazartesi günü olağanüstü toplanacak" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, TELE1'de yayınlanan "Ege'den Esintiler" programında, İzmir'in salgınla ve afetlerle mücadelesini ve deprem sonrası hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Salgın sürecinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla ilgili Gökçe, "Koronavirüsle mücadele için tüm görev dağılımlarını yaptık. Strerilizasyondan maske dağıtımına kadar her alanda eksikleri tamamladık. Şuan maske sorunu yok ancak...