28 / 03 / 2024

İzmir Kiraz toki projesi

İzmir Kiraz toki projesi

İzmir'in Kiraz ilçesinde yapımı planlanan 75 yataklı yeni devlet hastanesi ve TOKİ projesinin imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi. Toplam 289 bin 850 metrekarelik tarla vasfındaki taşınmaz yeniden düzenlenecek.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ'den İzmirlilere Ekim müjdesi! Bu ilçedeki yeni proje için geri sayım başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kiraz projesi 5 gün sonra ihaleye çıkıyor. 

TOKİ İzmir projesiyle bu ilçeye tam 271 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesiyle Kiraz ilçesine 271 yeni konut inşa edilecek. Kiraz TOKİ projesinde konutların dışında 12 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika! Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika... Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ İzmir Kiraz projesi ile ilgili detaylar...

11 soruda TOKİ İzmir Kiraz 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kiraz ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz projesi…

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

İzmir Kiraz'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kiraz ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kiraz'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar mecliste!

İzmir'in Kiraz ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kiraz'a imar müjdesi!

İzmir'in Kiraz ilçesinde yapımı planlanan 75 yataklı yeni devlet hastanesi ve TOKİ projesinin imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi. Toplam 289 bin 850 metrekarelik tarla vasfındaki taşınmaz yeniden düzenlenecek.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

İzmir Kiraz toki projesi Haberi

İzmir Kiraz toki projesi

İzmir'in Kiraz ilçesinde yapımı planlanan 75 yataklı yeni devlet hastanesi ve TOKİ projesi ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin reddettiği imar planı değişikliği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Ege Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kiraz'ın Arkacılar Mahallesi Okka Taşı Mevkii yakınlarında yapımı planlanan projeler için Kiraz Belediyesi tarafından tahsis edilen 289 bin 850 metrekarelik arazinin sağlık tesisi alanı, eğitim tesis alanı, sosyal tesis alanı, ticaret alanı ve konut alanı olarak düzenlenmesi için imar plan değişikliği kabul edildi.

35 bin 876 metrekaresi konut ve ticaret+konut inşaat alanı olarak belirlenirken hastanenin inşa edileceği alanın yaklaşık 30 bin metrekare olarak belirlendi. Kiraz merkeze 2,5 kilometre uzaklıkta yer alan bölgeyle ilgili imar plan değişikliği sürecinin tamamlanmasının ardından TOKİ'nin kararı...