27 / 04 / 2024

izmir kültür merkezi projeleri

izmir kültür merkezi projeleri

Bayraklı Belediyesi Nafiz Gürman Mahallesi'nde dört dörtlük bir kültür merkezi yapmak için çalışmalara başladı. İçinde kurs merkezleri ve semt evinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezinin bin 334 metrekarelik bir alan üzerine inşa edileceği öğrenildi.

Kemalpaşa Kültür Merkezi'nin temeli Eylül'de atılıyor!

Kemalpaşa Belediyesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kültür Merkezi projesinde ihale sürecine geldi. 26 Ağustos tarihinde yapılacak ihale sonrası, bir gecikme olmazsa 2016 yılı sonuna kadar merkezin tamamlanması planlanıyor

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından inşa edilecek İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Merkezin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Bayraklı'ya yeni kültür merkezi geliyor!

Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçireceğe kültür merkezi ve cemevi projesinin temelini attı.

İzmir Bornova'ya 3 yeni kültür merkezi geliyor!

Bornova'da 3 bölgeye 3 yeni kültür merkezi Bornova Belediyesi aynı anda üç ayrı semtte kültür merkezi yapıyor.

İzmir Bergama Kültür Merkezi açıldı!

İzmir yeni bir sanat mabedi daha kazandı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin işbirliğiyle tamamlanan Bergama Kültür Merkezi (BERKM), CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

İzmir Urla'ya kültür merkezi inşa edilecek!

İzmir Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı'na kültür merkezi inşa ediliyor. Bu kapsamda Urla Belediyesi'nin yaptığı ihalenin durdurulması için bölge halkı dava açtı. İşte o haber...

İzmir Yeşilyurt’a çevreci kültür merkezi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt semtinde modern bir kültür merkezi, yer altı otoparkı ve yeşil alan düzenlemelerini içeren projeyi hayata geçiriyor.

İzmir Beydağ Kültür Merkezi için ilk kazma haftaya vurulacak!

İzmir’de, Beydağ Barajının turizmi için yapılan projenin 1 milyon TL hibe almaya hak kazanmasının ardından, kültür merkezi için çalışmaların haftaya başlayacağı duyuruldu.

İzmir Örnekköy'e cemevi ve kültür merkezi yapılacak!

Karşıyaka Belediyesi, İzmir’in en modern cemevi ve Kültür Merkezi’ni Örnekköy’de inşa edecek. Tesis; hem ibadete hem de kültürel ve sosyal aktivitelere uygun halde tasarlanacak.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Bayraklı Belediyesi 2016’da projelerine hız verdi. Manavkuyu Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı kültür ve spor merkezi projesinden sonra Postacılar Mahallesi’ne de bir kültür merkezi kazandırılması için düğmeye basıldı.

İzmir Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatı tamam!

Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa'ya kuracağı kültür merkezi ve cemevinin proje çalışmalarını da bitirip yapım ihalesi için kolları sıvadı.

İzmir Bornova Kültür Merkezi'nin inşaatı bitmiyor!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova'da 20 yıl önce inşaatına başlanan ancak bir türlü bitirilemeyen Kültür Merkezi projesini TBMM'ye taşıdı.

İzmir Gültepe’ye Kültür Merkezi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Gültepe’de yeni bir kültür merkezi yapmak üzere harekete geçti. Bu kapsamda gerçekleştirilecek yapım ihalesinin tarihi 26 Kasım 2014 Çarşamba olarak belirlendi.

izmir kültür merkezi projeleri Haberi

izmir kültür merkezi projeleri


Bayraklı Belediyesi, ilçenin her mahallesinde yatırımlarını sürdürürken, Nafiz Gürman Mahallesi'nde de dört dörtlük bir kültür merkezi yapmak için çalışmalara başladı. İçinde kurs merkezleri ve semt evinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezinin bin 334 metrekarelik bir alan üzerine inşa edileceği öğrenildi. Merkezin aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılacağı belirtildi. Bayraklı Belediyesi 6. Kültür Merkezi'nin temelini Nafiz Gürman Mahallesi'nde atıldı. Kubilay Caddesi'nde yer alacak olan 5 katlı Kültür Merkezi içinde, spor salonu, kurs merkezi, semt evi olacağı, merkezin aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılacağı ifade edildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Başkan Karabağ, "23 mahallede sürdürdüğümüz çalışmalarla pazar yerleri, spor tesisleri, parklar ve kültür merkezleri yaptık. Şimdi bu yatırımlara bir yenisini daha ekliyoruz. Nafiz Gürman Mahallesinde kültür merkezi ve taziye...