24 / 04 / 2024

İzmir Menemen satış memurluğu ihale

İzmir Menemen satış memurluğu ihale

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

İzmir'de konut imarlı 6 adet arsa 12 Ocak'ta satışa çıkıyor!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

İzmir'de imarlı 10 arsa satılacak! İhalesi 8 Aralık'ta!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Aralık'ta yapılacak.

Mahall Bomonti İzmir'de yarısı peşin ödemelerde 12 ay vade sıfır faiz fırsatı! 

Türkerler Holding tarafından İzmir'de inşa edilen Mahall Bomonti İzmir projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 457 adet konut inşa edildi.

İzmir'de imarlı 12 arsa satılacak! Kaçırmayın!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 12 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla!

Ayhan Gültekin İnşaat tarafından İzmir Menemen'de yükselen Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla satışta! İşte Ponti Konakları 3 ile ilgili detaylar...

İzmir Menemen satış memurluğu ihale Haberi

İzmir Menemen satış memurluğu ihale

İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından İzmir İli, Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. 9 milyon TL'lik gayrimenkul için 1. satış 27 Kasım'da, 2. satış ise 28 Aralık'ta yapılacak.

T.C. MENEMEN (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

2016/15 Satış
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO’LU TAŞINMAZIN Özellikleri: İzmir İl, Menemen İlçe, 5121 Ada, 2 Parsel, Kazımpaşa Mahalle, Akçalıdere Mevkii, Tapuda arsa vasfında olan taşınmaz Atatürk Mah. 5130,5126 ve 5127 nolu sokaklara cephelidir, eğimli bir arazide yer almaktadır, boş arazi durumundadır, Belediye hizmetlerinden yararjanabilir, ulaşım sorunu yoktur, yol ve altyapı çalışmaları henüz tamamlanmamıştır, ilçe merkezine ve tren istasyonuna 1,5 km mesafede yer almaktadır, taşınmazın tamamı...