20 / 04 / 2024

izmir Peninsula Hotel projesi

izmir Peninsula Hotel projesi

Bazmer Turizm ve Otelcilik İşletmeleri A.Ş., İzmir'de 5 Yıldızlı otel inşa etmeye hazırlanıyor..

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

İzmir'e Peninsula Hotel Ephesus geliyor!

Bazmer Turizm ve Otelcilik İşletmeleri A.Ş., İzmir'de 5 Yıldızlı otel inşa etmeye hazırlanıyor..

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

İzmir'de Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak!

Savranoğlu Group, İzmir'de yatırımlarına devam ediyor. Group, Konak'taki Best Western Plus Hotel'in ardından İzmir'deki ikinci oteli Best Western Premier Hotel'i hizmete sokuyor.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

Vitality Luxury Hotel ve Mila’s Daphne Peninsula'nın basın toplantısı 13 Mayıs'ta!

Ege Denizi kıyısında, üzerinde zeytin ve defne çalıları olan yeşil bir yarımada üzerinde planlanan Mila’s Daphne Peninsula, henüz satışa çıkmadan İtalya’da dünyanın en prestijli ödülünün sahibi oldu.

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

TAV Airport Hotel ikinci otelini İzmir'de açtı!

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na taşıdı. Proje şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.

Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek!

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek.

TAV Airport Hotel İzmir’de de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak.

TAV Airport Hotel İzmir'de de açılıyor

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda da açtı. TAV Airport Hotel İzmir, 81 odasıyla yeni yıldan itibaren konaklama hizmetine başlayacak.

Ramada Hotel ve Suites İzmir Kemalpaşa hizmete girdi!

Wyndham'ın yeni halkası Ramada Hotel ve Suites İzmir Kemalpaşa, açılışını bir kokteylle duyurdu. Protokol üyeleri, işadamları ve Ramada Otel üst düzey yöneticilerinin katıldığı kokteylde İzmir Express Grubu da sahne aldı.

izmir Peninsula Hotel projesi Haberi

izmir Peninsula Hotel projesi

Bazmer Turizm ve Otelcilik İşletmeleri A.Ş. tarafından, İzmir'in Selçuk İlçesi'ne bağlı Selçuk Mahallesi'nde “140 Odalı Turizm Konaklama Tesisi” projesi planlanıyor.

Pamucak Mevkiide konumlandırılan projeye konu Turizm Konaklama Tesisi, 128 Standart Oda (2 yatak), 10 Aile Odası (4 yatak), 2 Bedensel Engelli Odası (2 yatak) olmak üzere toplam 140 oda ve 300 yataktan oluşacak.

Tesis, “5 Yıldızlı” olarak ve “PENINSULA HOTEL EPHESUS” adı ile hizmet verecek.

İnşaat faaliyetlerinin 24 ayda tamamlanması öngörülüyor.