19 / 04 / 2024

izmir rezerv konut alanı son durum

izmir rezerv konut alanı son durum

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Bayraklı'da başta ağır hasarlı konutlar olmak üzere bir şekilde bu dönüşümün sağlanmasına fayda sağlayacak rezerv alanı gezdik" dedi.

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

İzmir'de konut imarlı 6 adet arsa 12 Ocak'ta satışa çıkıyor!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

İzmir Halk Konut'ta son dakika müjdesi: Anahtarlar Mart ayında verilecek! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dilber Apartmanı ile başlayan Halk Konut projesinde anahtar teslimlerinin Mart ayında yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

İzmir'de konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 8 bin 41 metrekare alana sahip.

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

Kentsel dönüşümde İstanbul için özel birim kurulacak: Rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacak! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, megakenttekim riskli binaları işaret ederek, "İstanbul için özel bir birim kuracağız" dedi ve  İstanbul'daki rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacağını söyledi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

İzmir'de konut imarlı 78 arsa satılacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

İzmir'in Menemen ilçesinde mülkiyeti Menemen Belediyesi'ne ait 78 adet konut imarlı arsa, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

İzmir'de rezerv alanda inşa edilen 3 bin 657 konut 2022 sonuna kadar teslim edilecek!

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremden sonra 5061 konut inşaatının ihalesi yapılırken, 2022 yılının sonuna kadar da rezerv alandaki toplam 3 bin 657 konutun tamamı sahiplerine teslim edilecek.

izmir rezerv konut alanı son durum Haberi

izmir rezerv konut alanı son durum

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'deki depremden sonra tedavileri sürenleri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Pakdemirli, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, yaralılara geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu belirtti. Ailelerin henüz travmayı atlatamamalarının normal olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Belli bir zaman geçmesi gerekiyor. Çünkü ailelerin hepsinde ya eşini ya çocuklarını ya hepsini birden ya anne babasını kaybetmiş. Hepsinde bu travmanın izleri var. Biz geçmiş olsun dileklerimizi, Cumhurbaşkanımızın taziye dileklerini ilettik. Kendileriyle bağlantı içinde kalacağımızı söyledik. Kendilerini rahatlatma gayreti içinde olduğumuzu söyledik. Onlar da teşekkür ettiler."

Pakdemirli, bir gazetecinin rezerv konut alanında yaptığı incelemelerini hatırlatması üzerine yarın daha detaylı bir açıklama yapabileceklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"Rezerv konut alanını Çevre ve Şehircilik Bakanımızla beraber inceledik. Son...